Sahte Altın Saat Dolandırıcılarının Son Kurbanı Seyyar Satıcı Oldu - Son Dakika
Güncel

Sahte Altın Saat Dolandırıcılarının Son Kurbanı Seyyar Satıcı Oldu

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde dolandırıcıların son kurbanı, 10 adet sahte altın saat için 8 bin lira ödeyen seyyar satıcı oldu.

25.05.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde dolandırıcıların son kurbanı, 10 adet sahte altın saat için 8 bin lira ödeyen seyyar satıcı oldu.

Edinilen bilgiye göre, Güneşli Mahallesi'nde kimliği belirsiz iki erkek şahıs, seyyar satıcılık yapan 57 yaşındaki H.A.'nın yanına gelerek ellerinde altın saat olduğunu ve bunları satmak istediklerini söyledi. Dolandırıcıların altından yapıldığı ve değerinin 15 bin lira olduğunu belirttiği 10 adet saati inceleyen H.A., dolandırıcılara inandı. H.A., 10 adet saat için şahıslarla 8 bin liraya anlaştı. Daha sonra evine giderek anlaştığı miktarı dolandırıcılara verdi. 8 bin lirayı cebine koyan dolandırıcılar ise hemen ortadan kayboldu. Aldığı saatlerin gerçek olup olmadığı konusunda şüpheye düşen vatandaşın dolandırıldığını anlaması ise uzun sürmedi. Büyük şok yaşayan ve saatlerin tanesinin piyasada 10 TL'ye satıldığını öğrenen H.A., hemen durumu polise bildirdi.

Polis, 8 bin lirasını kaptıran mağdur vatandaşın verdiği eşkal doğrultusunda sahte altın satıcısını yakalamak için soruşturma başlattı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sahte Altın Saat Dolandırıcılarının Son Kurbanı Seyyar Satıcı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement