Sahte Avukat, Cinayet Davasına Girmeye Çalıştı - Son Dakika
Güncel

Sahte Avukat, Cinayet Davasına Girmeye Çalıştı

Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen cinayet davasına, masa üzerinde bulduğu avukat cübbesini giyerek giren 34 yaşındaki Mehmet D., mahkeme başkanı ve adliye polisinin dikkati sonucu yakalandı.

03.05.2016 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen cinayet davasına, masa üzerinde bulduğu avukat cübbesini giyerek giren 34 yaşındaki Mehmet D., mahkeme başkanı ve adliye polisinin dikkati sonucu yakalandı.

Halk otobüsü şoförü Ali Özdemir, 10 yıl önce ağabeyi Mustafa Özdemir'i öldüren 30 yaşındaki Mustafa Sivri'yi, 13 Aralık 2015'te otobüsüne binmek isterken tanıyıp, çıkan kavgada bıçaklayarak öldürdü. Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davaya tutuklu yargılanan Ali Özdemir, avukatı, yakınları ile mağdurun avukatı ile yakınları katıldı.

Davayı izlemeye gelen sanık yakınlarından Mehmet D. mesai saatleri içerisinde girdiği Kayseri Adliyesi'nde, masa üzerinde bulduğu avukat cübbesini giyerek bir süre adliye koridorlarında dolaştı ve mesainin bitmesine yakın zamanda da tuvalete girerek saklandı. Mesainin bittiği saat 17.00'de mahkeme başkanı, avukatlar dışındaki sanık ve mağdur yakınları ile gazetecilerin salondan çıkmasını istedi. Güvenlik güçleri de mesainin bittiğini, adliyenin boşaltılması gerektiğini ifade ederek, herkesi dışarı çıkardı. Cinayet davası da saat 17.30'da başladı. Üzerinde avukat cübbesi bulunan Mehmet D. herkes dışarı çıkarken, 2'nci kattaki duruşma salonuna girdi. Bir süre davayı takip eden Mehmet D.'nin şüpheli hareketleri dikkat çekince kendisine avukatlık kimliği soruldu. Kimliğini gösteremeyen Mehmet D., polis ekipleri tarafından mahkeme salonunda gözaltına alındı. Yapılan aramalarda Mehmet D'nin üzerinden şüpheli bir şey çıkmadı. Sahte avukat Mehmet D.'nin çeşitli suçlardan kaydının olduğu belirtildi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sahte Avukat, Cinayet Davasına Girmeye Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement