Sahte Cennet Sessiz Çığlık" Adlı Tiyatro Oyunu Bilecik ve Bozüyük'te Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Sahte Cennet Sessiz Çığlık" Adlı Tiyatro Oyunu Bilecik ve Bozüyük'te Sahnelendi

Sahte Cennet Sessiz Çığlık" Adlı Tiyatro Oyunu Bilecik ve Bozüyük\'te Sahnelendi

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ve madde bağımlığını konu alan “Sahte Cennet Sessiz Çığlık” adlı tiyatro oyunu Bilecik ve Bozüyük ilçesinde sahnelendi.

29.09.2014 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ve madde bağımlığını konu alan "Sahte Cennet Sessiz Çığlık" adlı tiyatro oyunu Bilecik ve Bozüyük ilçesinde sahnelendi.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülmekte olan "Bilinçli Çocuk Güvenli Gençlik Projesi" kapsamında Bilecik'te ile Bozüyük ilçesinde okuyan bin 600 kişilik lise öğrencisine yönelik toplumsal yaşamda madde bağımlılığının zararlarını konu alan "Sahte Cennet Sessiz Çığlık" adlı tiyatro oyununun ilk iki seansı bin öğrencinin katılımı ile Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Salonunda gerçekleştirildi. Söz konusu tiyatro oyunu 600 lise öğrencisinin katılımıyla, iki seans halinde Bilecik'in Bozüyük ilçesi Halk Eğitim Merkezi salonunda da sahnelendi.

Organizasyonda öğrencilere proje logolu şapka hediye verilirken, katılan öğrencilere kek, meyve suyu da ikram edildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sahte Cennet Sessiz Çığlık' Adlı Tiyatro Oyunu Bilecik ve Bozüyük'te Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement