Sahte MİT'çi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Sahte MİT'çi Yakalandı

Sahte MİT\'çi Yakalandı

Gaziosmanpaşa'da kendisini MİT'çi ve İnterpol polisi olarak tanıtarak kiraladığı otomobillerle ortadan kaybolan şüpheli M.Y. polis tarafından yakalandı.

03.11.2014 13:30  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa'da kendisini MİT'çi ve İnterpol polisi olarak tanıtarak kiraladığı otomobillerle ortadan kaybolan ayrıca ödünç aldığı kredi kartı ile para çeken şüpheli M.Y. (45) polis tarafından yakalandı. Şüphelinin evinde yapılan aramada sahte MİT, İnterpol ve özel dedektif kimliği ile kuru sıkı bir tabanca ele geçirildi.

Gaziosmanpaşa'da polise başvuran M.H.E. (27) adlı mağdur, kendisini MİT'çi ve İnterpol polisi olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırıldığını söyledi. İşadamı M.H.E. şikayet dilekçesinde "Onunla bir ortamda tanışmıştık. Bana MİT'te çalıştığını ayrıca İnterpol ve Özel Harekat Şubesi'nde polislik yaptığını söyledi. Aradan bir ay geçtikten sonra arayıp kredi kartımı ödünç istedi. Araba kiralayacağını söylemişti. Ancak daha sonra kredi kartımdan para çekildiğini, kiralanan aracında çalındığını öğrendim" dedi.

Polis tarafından başlatılan operasyonda polis kısa süre sonra adresini tespit ettiği şüpheliyi yakalamak için operasyon yaptı. Baskında şüpheli M.Y. gözaltına alındı. Evde yapılan aramada sahte MİT kimliği, üzerinde almaca yazılar bulunan özel dedektiflik kimlik kartı, İnterpol kimlik kartı bulundu. Evde bulunan tabancanın ise kuru sıkı olduğu tespit edildi. Şüphelinin kredi kartıyla kiralayarak geri vermediği otomobil ise evin kapısında park halinde ele geçirildi.

Poliste işlemleri yapılan şüpheli M.Y.'nin dolandırıcılık iddialarını kabul etmediği ve otomobili geri götürmek üzereyken gözaltına alındığını iddia etti. Şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sahte MİT'çi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement