Polisim Deyip Kadının 160 Bin Lirasını Alan Dolandırıcı Yine Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Polisim Deyip Kadının 160 Bin Lirasını Alan Dolandırıcı Yine Yakalandı

Polisim Deyip Kadının 160 Bin Lirasını Alan Dolandırıcı Yine Yakalandı

Bursa'da 10 gün önce aynı suçtan dolayı cezaevinden çıkıp kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcı, bir kadının 160 bin lirasını aldıktan sonra Ankara'da yakalandı.

18.05.2016 10:53  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"AYNI SUÇTAN 10 GÜN ÖNCE ÇIKAN ŞÜPHELİ YAKALANDI"

Bursa'da kendisini polis olarak tanıtan ve bir kadının 160 bin lirasını alan şüpheli yakalandı. 10 gün önce aynı suçtan dolayı cezaevinden yeni çıktığı belirlenen şüphelinin, gazetecilerin, 'Kaç para dolandırdınız?' sorusuna, "500 bin lira dolandırdım" demesi dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesinde ikamet eden S.B.'yi (72) kendisini polis olarak tanıtan bir kişi aradı. Sahte polis, S.B.'ye, "Hesabının terör örgütüne finansman sağladığı tespit edildi. Hesabındaki paraları çekip bize vermelisin. Zaten o paraların seri numaraları belli. Biz paraları kontrol ettikten sonra sana geri vereceğiz. Bize inanmıyorsan 155'i arayabilirsin" dedi. Bunun üzerine 155 polis hattını arayan S.B., telefona yine aynı şahsın bakması üzerine dolandırıcılara inandı.

"160 BİN LİRASINI KAPTIRDI"

Şüpheli, S.B.'nin evine S.A.'yı (43) yolladı. S.A., S.B.'ye iletişimi kopartmamak için siyah bir cep telefonu verdi. Ardından bankaya giden S.B., hesabındaki 160 bin lirayı çekerek evine gelen S.A.'ya verdi. Bir süre sonra şüphelilere ulaşamayan S.B., dolandırıldığını anlayarak, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine müracaatta bulundu

Harekete geçen ekipler yaklaşık 40 güvenlik kamerasını inceledi. Bir çok dolandırıcılık suçu bulunan şüphelinin Ankara'da olduğu tespit edildi. Yapılan operasyonda şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından şüpheli adliyeye sevk edildi

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polisim Deyip Kadının 160 Bin Lirasını Alan Dolandırıcı Yine Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement