Sai Erciyesspor'un Yeni Teknik Patronu Uğur Tütüneker - Son Dakika
Güncel

Sai Erciyesspor'un Yeni Teknik Patronu Uğur Tütüneker

Sai Erciyesspor\'un Yeni Teknik Patronu Uğur Tütüneker

Bülent Korkmaz'ın görevine geçen hafta son veren SAİ Kayseri Erciyesspor, teknik direktörlüğe Uğur Tütüneker'i getirdi.

03.12.2014 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bülent Korkmaz'ın görevine geçen hafta son veren SAİ Kayseri Erciyesspor, teknik direktörlüğe Uğur Tütüneker'i getirdi. Tecrübeli çalıştırıcının bugün akşam saatlerinde Kayseri'ye gelerek, 1.5 sezonluk anlaşmaya imza attıktan sonra mavi siyahlı takımı Sivasspor maçına hazırlayacağı bildirildi.

Yeni teknik direktör konusunda çalışmalarını İstanbul'da yürüten kulüp başkanı Ziya Eren ile mavi siyahlı ekipte yıllar önce de görev alan Uğur Tütüneker, teknik direktörlük için her konuda anlaşmaya vardı. Bu gelişmenin ardından başkan Eren ile el sıkışan Tütüneker, sözleşme imzalamak ve SAİ Erciyesspor'un Sivasspor'la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürmek üzere akşam saatlerinde uçakla İstanbul'dan Kayseri'ye gelecek.

Öte yandan mavi siyahlı ekibi Balıkesirspor maçına hazırlayan ve 4-0'lık galibiyette önemli rol oynayan altyapı sorumlusu Mustafa Şimşek Özkeş, Şu anda geçmiş haftalardan sakatlığı süre gelen Manjek, Sivas maçında aramızda olamayacak. Takım kaptanımız İlhan Parlak da ameliyat oldu. Cem Can'ın da sakatlığı sürüyor. Aramıza bu hafta cezası biten İbricic katıldı. Balıkesirspor maçından sonra Sivasspor'u inceledik, analiz ettik. Rakip takımın oynadığı maçları izledik. Bu maçı düşünüyoruz. Balıkesirspor maçını kazanmak bizi mutlu etti. Bir seri yapabilecek güce sahibiz. Oyuncularımıza güveniyoruz diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sai Erciyesspor'un Yeni Teknik Patronu Uğur Tütüneker - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement