Sai Kayseri Erciyesspor'da, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Sai Kayseri Erciyesspor'da, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Sai Kayseri Erciyesspor\'da, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

SAİ Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

30.10.2014 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAİ Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

SAİ Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Çaykur Rizespor'un kendi sahasında kazanamadığını vurgulayarak, karşılaşmaya sıkı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki antrenmanda mavi-siyahlılar kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlayan antrenman, streching hareketleri ve istasyon koşuları sonrası iki grup halinde top kontrolü ve pas çalışmaları ile devam etti. Ardından bir grup şut çalışması yaparken, diğer grup ise dar alanda kontrol pas çalışması gerçekleştirdi.

"AYAK UYDURMAK ZORUNDAYIZ"

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan teknik direktör Bülent Korkmaz, Çaykur Rizespor'un çok koşan bir takım olduğunu belirterek, "Beşiktaş karşılaşması kadar mücadele etmemiz gerekiyor. Çaykur Rizespor deplasmanda kazanan, kendi sahasında kazanamayan bir takım. Ama en büyük özellikleri çok koşan bir takım olması. Mücadelesini üst seviyede tutmaya çalışan bir takım. Kesinlikle ayak uydurmak zorundayız" dedi.

"ZORLUK DERECESİ YÜKSEK BİR MAÇ"

Korkmaz, takımına sonuna kadar güvendiğini vurgulayarak, "Takım halinde oynadığımız zaman, takım halinde koştuğumuz zaman başarılı olacağımıza inanıyorum. Mücadeleyi üst seviyede tutarsak bizim için iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Tabii bunu yapamazsak sıkıntı yaşarız. Beşiktaş maçından sonra moral olarak iyi durumdayız. Gerçi Çaykur Rizespor da Sivasspor deplasmanından galip ayrıldı. Onların da moral motivasyonu çok iyi durumda. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum ama zorluk derecesi çok yüksek" ifadelerini kullandı.

Cem Can'ın menisküs ameliyatı olduğunu ve bu yüzden antrenmanlara katılamadığını söyleyen Korkmaz, futbolcunun 1 hafta sonra koşulara başlayacağını belirtti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sai Kayseri Erciyesspor'da, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement