Saimbeylili Öğrenciler 23 Nisan Coşkusunu Vali Büyük ile Paylaştı - Son Dakika
Yerel

Saimbeylili Öğrenciler 23 Nisan Coşkusunu Vali Büyük ile Paylaştı

Saimbeylili Öğrenciler 23 Nisan Coşkusunu Vali Büyük ile Paylaştı

Adana’nın Saimbeyli ilçesindeki Köylerde Yaşayan ve Derslerinde Başarılı Öğrenciler "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlamaları kapsamında Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.

22.04.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Saimbeyli ilçesindeki Köylerde Yaşayan ve Derslerinde Başarılı Öğrenciler "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlamaları kapsamında Vali Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret etti.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanlığı ve Reeder Yetkilileri tarafından düzenlenen organizasyon çerçevesinde Vali Büyük'ü ziyaret eden öğrenciler 23 Nisan coşkusunu ve heyecanını yaşadıklarını belirterek, Adana'da olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını dile getirip, Kızılay ile Reeder'e teşekkür ettiler.

Reeder Pazarlama Müdürü Zeynep Uğurlu da Kızılay Adana Şube Başkanlığı ile beraber projenin başından itibaren birlikte çalıştıklarını ifade ederek, "Saimbeyli ilçesinde köyleri ziyaret edip, öğrenciler ile birlikte vakit geçirdik ve bir köy okuluna teknoloji sınıfı kurmayı kararlaştırdık. İl merkezlerindeki öğrenciler teknoloji sınıflarında hangi imkanlardan faydalanıyorsa Saimbeyli'nin köy okulundaki öğrencilerde bu imkandan yararlansın istedik. Köyleri ziyaret edip, öğrencilerle birlikte vakit geçirmekten çok etkilendiğimizi ve mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise 3 yıldır bu projeyi yürüttüklerini vurgulayarak, "Torosların eteklerindeki ilçelerimizle görüşerek, her yıl ortalama 50-60 öğrencileri Adana'ya getiriyoruz. Öğrencilerin eğitim konusundaki temel ihtiyaçlarını karşılayarak, şehrimizi gezdiriyoruz. Bu projeyi bundan sonrada kararlılıkla uygulamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Vali Büyük de öğrencilerin "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nı kutladığını belirterek, "Bugün sizlerle beraber olmaktan duyduğum mutluluğumu belirtmek istiyorum. Önemi ve ehemmiyeti her geçen gün daha iyi anlaşılan ve tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutladığımız "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" sadece ülkemize ait bir bayram olması vesilesiyle de ayrı bir heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Tekrar sizin, ülkemiz ve tüm dünyadaki çocukların bayramını kutluyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret, Reeder tarafından öğrencilere hediye edilen tabletleri Vali Büyük'ün dağıtmasıyla son buldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saimbeylili Öğrenciler 23 Nisan Coşkusunu Vali Büyük ile Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement