Şairler Şöleni Bu Yıl Yapılmayacak - Son Dakika
Yerel

Şairler Şöleni Bu Yıl Yapılmayacak

Şairler Şöleni Bu Yıl Yapılmayacak

Kütahya’nın Simav ilçesinde 1995 yılından bu yana Belediyenin önderliğinde düzenlenen geleneksel Şairler Şölenine bu yıl ara verildi.

14.04.2014 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav ilçesinde 1995 yılından bu yana Belediyenin önderliğinde düzenlenen geleneksel Şairler Şölenine bu yıl ara verildi.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan 16, 17 ve 18 Mayıs 2014 tarihlerinde yapılması planlanan "Geleneksel Simav Şairler Şöleni"nin bu yıl yapılmayacağını ve programın görülen lüzum üzerine iptal edildiğini bildirdi.

Simav Belediyesi 1995 yılından bu yana ülke genelinde etkinlik düzenleyerek Türkiye'nin ünlü şairlerini Simav'da buluşturdu ve onları şifalı sularıyla ünlü Eynal Kaplıcalarında ağırladı.

1995 yılından bu yana her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında belediyenin önderliğinde Simav'da buluşan Türkiye'nin ünlü şairleri, ilçede konakladıkları 3 günlük süreçte bir yandan kaleme aldıkları şiirleri ve öykülerini vatandaşlarla paylaşırken bir yandan da yaş kütüğüne plaket çaktı, daha sonra da Türkiye'de "Yılın Şair Annesi" seçimini yaparak tüm ülkeye Simav'dan duyurdu.(my-efe) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şairler Şöleni Bu Yıl Yapılmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement