Sakarya Ambulans Takla Attı: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sakarya Ambulans Takla Attı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Sakarya Ambulans Takla Attı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Ambulans takla attı: 1 ölü, 4 yaralıSakarya'nın Ferizli İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil refüjde bulunan aydınlatma direği ile ağaca çarparak takla attı.

07.06.2016 00:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ambulans takla attı: 1 ölü, 4 yaralı

Sakarya'nın Ferizli İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil refüjde bulunan aydınlatma direği ile ağaca çarparak takla attı. Rahatsızlığı nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırılan Alaattin Tavlı kazada hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

Kaza bu akşam saatlerinde, Ferizli Gölkent kavşağında meydana geldi. Karasu'dan aldığı Alaattin Tavlı'yı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürmekte olan Sezai A. idaresindeki ambulans sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direği ile ağaca çarparak takla attı. Kazada devrilen ambulansta bulunan hasta ile bir hasta yakını ve ambulansta görevli 3 kişi yaralandı. Kazayı görerek yardıma koşan vatandaşlar ambulanstan çıkarılan yaralılara destek olmaya çalıştılar. Ferizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Alaattin Tavlı bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ambulansta bulunan Talha Tavlı ise Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, yaralı 3 sağlık personeli ise tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Ambulans Takla Attı: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İtalya'da gurbetçilerle buluştu
    13:37 Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İtalya'da gurbetçilerle buluştu

    Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İtalya'nın Venedik şehrindeki Eski Camii'nde düzenlenen 'Yatsı Namazı Buluşması' programında gurbetçilerle bir araya geldi. Erbaş, konuşmasında ibadetin önemini vurgulayarak, dürüstlüğün ve hümanizmin İslam'da aranması gerektiğini belirtti. Ayrıca, Gazze'deki zulme dikkat çekerek, İslam'ın barış dini olduğunu vurguladı ve Müslümanların İslam'ı güzel bir şekilde temsil etmeleri gerektiğini söyledi.

  • 1 Mayıs'ta Türkiye'nin ve dünyanın meydanlarında buluşan milyonların gözü kulağı İstanbul Taksim 1 Mayıs alanında olacak
    13:36 1 Mayıs'ta Türkiye'nin ve dünyanın meydanlarında buluşan milyonların gözü kulağı İstanbul Taksim 1 Mayıs alanında olacak

    Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) tarafından 1 Mayıs programına ilişkin Beşiktaş'ta basın açıklaması düzenlendi. Açıklamada, '1 Mayıs'ta Türkiye'nin ve dünyanın meydanlarında buluşan milyonların gözü kulağı İstanbul Taksim 1 Mayıs alanında olacak, milyonlarca kalp Taksim 1 Mayıs alanında atacak' denildi.

  • Kadirli'de asayiş uygulamalarında 14 şüpheli tutuklandı
    13:35 Kadirli'de asayiş uygulamalarında 14 şüpheli tutuklandı

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14'ü tutuklandı. Emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 6 tabanca, 2 tüfek ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.


Advertisement