Sakarya - Bakan Soylu: Kaos ve İstikrarsızlık Bekleyenler Hiç Bir Zaman İstediklerine... - Son Dakika
Güncel

Sakarya - Bakan Soylu: Kaos ve İstikrarsızlık Bekleyenler Hiç Bir Zaman İstediklerine...

Sakarya - Bakan Soylu: Kaos ve İstikrarsızlık Bekleyenler Hiç Bir Zaman İstediklerine...

Bakan Soylu: Kaos ve istikrarsızlık bekleyenler hiç bir zaman istediklerine ulaşamayacaklarSakarya'nın Serdivan İlçesi'nde iş yeri açılışında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, ülkeyi kaosa ve istikrarsızlığa sürüklemek isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını söyledi.

12.05.2016 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Soylu: Kaos ve istikrarsızlık bekleyenler hiç bir zaman istediklerine ulaşamayacaklar

Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde iş yeri açılışında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, ülkeyi kaosa ve istikrarsızlığa sürüklemek isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Serdivan İlçesi'nde iki engelli vatandaşın İŞKUR desteğiyle kurduğu simit fırını açılışına katıldı. Ülkeyi kaosa ve istikrarsızlığa sürüklemek isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını söyleyen Bakan Soylu, "Ülkemizin istikameti, büyüme iştahı, tüm dünyayla kucaklaşma iştahı kesmeye çalışılırken yeni bir bereket kapısının hep beraber açılışını yapıyoruz. Bilmenizi istiyorum ki kaos bekleyenler, istikrarsızlık bekleyenler hiç bir zaman istediklerine ulaşamayacaklar. Bu coğrafya sadece devlet adamlarının, siyaset adamlarının yönettiği bir coğrafya da değildir. Bu topraklar binlerce şehit kanıyla sulanmış, bu emanetin Allah'ta olduğu bir iradeyle şekillenen coğrafyadır. Bu coğrafya, etrafımızdaki tüm ülkelerin denge merkezidir." dedi.

BAKAN SOYLU ENGELLİ VATANDAŞLARA MÜJDE VERDİ

Bakan Soylu, 6 bin engelli vatandaşın Temmuz sonunda kamuda iş sahibi olacağı söyleyerek, "Burada bir müjdeyi vermek isterim. 24 bin vatandaşımız Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ye girdi. Temmuz sonu itibariyle Allah nasip ederse 6 bin engelli kardeşimizi kamu istihdamıyla buluşturacağız. Bunu burada paylaşmak istedim. Ayrıca 1 Ocak ile bugün arasında İŞKUR 355 bini aşan kişiyi iş sahibi yapmıştır. Bu devam ediyor, bu yıl ki hedefimiz bizim 1 milyon civarındadır. İnşallah bu hedefimize hep birlikte ulaşacağız." diye konuştu.

Bakan Süleyman Soylu daha sonra açılışını yaptığı simit fırınında hamur küreğiyle fırına simit sürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya - Bakan Soylu: Kaos ve İstikrarsızlık Bekleyenler Hiç Bir Zaman İstediklerine... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement