Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı: Halka Hizmet Etme Niyetleri Yok - Son Dakika
Yerel

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı: Halka Hizmet Etme Niyetleri Yok

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı: Halka Hizmet Etme Niyetleri Yok

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen programa katıldı.

08.05.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen programa katıldı. Ferizli Kadın Kollarının ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Toçoğlu'nun yanı sıra Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Uncuoğlu, Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Muzaç ile çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti İlçe ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarının konuşmasının ardından söz alan Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, "Gerek ilçe teşkilatımız gerekse kadın ve gençlik kollarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadın kollarımız dinamizmi ve özverileriyle bize her seçimde olduğu gibi bu seçimde de büyük bir güç veriyor. Teşkilatlarımız ve milletvekili adaylarımızla gezmedik mahalle, sokak bırakmayacağız. İnşallah 7 Haziran'da tüm milletvekili adaylarımızı Ankara'ya göndereceğiz" diye konuştu. Soğuk'un ardından kürsüye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kadın Kolları teşkilatlarının seçim süreçlerinde AK Parti'ye güç kattığını ifade etti. Toçoğlu, "Biz her seçime olduğu gibi önümüzdeki genel seçimlere de bir bayram havasında hazırlanıyoruz. Kadınlarımız çeşmelerinden kan damlayan, kana susamışlara inat coşku içerisinde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yıl önceki yerel seçimlerde, meydanlarda, mahallelerde ve toplantı salonlarında kadın kollarımızla gece gündüz çalışmıştık. Yerel seçimlerde Sakaryamıza ve ülkemize güçlü bir ses getirdik. Şimdi ise önümüzde ülkemiz için önemli bir seçim süreci var. Her zaman ifade ediyorum; güçlü hükümet güçlü belediyeler" şeklinde konuştu.

Konuşmasının devamında muhalefetin vaatlerinin gerçeklikten uzak olduğunu dile getiren Başkan Toçoğlu, "Muhalefet partileri meydanlarda gökteki yıldızları vadediyorlar. Gökteki yıldızları vaat ediyorlar da hangi yıldızı indireceklerini paylaşamadılar. Muhalefet partileri vatandaşlarımıza bos vaatlerde bulunuyorlar. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadınlarımızın geleceği için bu boş vaatlere inanmayın. Meydanlarda biz olacağız. Meydanları boş bırakmayacağız. İnşallah 7 Haziran'da hemşerilerimizle hükümetimize büyük bir destek vereceğiz" diye vurguladı.

Açıklamalarını son bölümünde ise Büyükşehir Yasası'nın önemine değinen Zeki Toçoğlu, "Muhalefet temsilcileri yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Yasası'nı savunuyorlardı. Vatandaşlarımıza Büyükşehir Belediye Yasası ile daha güçlü hizmet edeceğiz diye konuşuyorlardı. Şimdi ise muhalefet partileri Büyükşehir Yasası'nı kaldıracağız diye vatandaşlarımıza boş vaatlerde bulunuyorlar. Muhalefet partilerin halka hizmet etme niyeti yok. Bunların derdi başka. Bunların derdi halka hizmet değil. Büyükşehir Yasası ile tüm ilçelerimize hizmet elimizi uzatıyoruz. Tüm ilçelerimizin altyapı, kanalizasyon ve içmesuyu sorununu Büyükşehir Yasası ile çözüme kavuşturduk. Bizim işimiz hizmet. Muhalefet partileri Türkiye'nin ve Sakaryamızın gelişmesini istemiyor. Büyükşehir Yasası ile hizmet elimizi tüm ilçelerimize, mahallerimize ulaştırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı: Halka Hizmet Etme Niyetleri Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement