Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'ndan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'ndan Ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediyesi Başkanı İrfan Püsküllü'yü ziyaret etti.

27.02.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediyesi Başkanı İrfan Püsküllü'yü ziyaret etti.

Toçoğlu, burada yaptığı konuşmada, 16 senelik belediye başkanlığı döneminde Hendek'e önemli hizmetler kazandıran Ali İnci'ye teşekkür ederek, milletvekili aday adayı İnci'ye başarılar diledi.

Hendek Belediye Meclisi'nde yapılan seçimle İrfan Püsküllü'nün Hendek Belediye Başkanlığı'na getirildiğini hatırlatan Toçoğlu, "İnşallah Püsküllü ile Hendek'e değer katacak yeni hizmetler hayata geçireceğiz. Uyum içerisinde çalışacak, Hendek'e yakışır hizmetleri ilçemize kazandıracağız" ifadesini kullandı.

Püsküllü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hendek'e bugüne kadar önemli hizmetler kazandırmış Sayın İnci'ye bir kez daha teşekkür ediyoruz. İnşallah Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile Hendek'in standartlarını yükseltmeye devam edeceğiz. Değerli Başkanımız Zeki Toçoğlu'na teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyarette, Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Ayhan Kardan ve AK Parti milletvekilli aday adayı Ali İnci de yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'ndan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement