Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Açıklaması

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Açıklaması

Adapazarı İlçe Gençlik Kolları 1. Danışma Meclisi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Siz değerli olanı tercih etmiş bir gençliksiniz.

15.12.2013 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı İlçe Gençlik Kolları 1. Danışma Meclisi'nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Siz değerli olanı tercih etmiş bir gençliksiniz. Yaşadığınız coğrafyanın sorunlarına, ülkenizin geleceğine kayıtsız kalmamış bir gençliksiniz. Ancak şunu asla aklımızdan çıkartmamalıyız; Biz henüz yolun başındayız. Daha yeni başlıyoruz" ifadelerini kullanırken, AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu ise, "Gençlerimiz, zor durumlarda kalsalar bile her zaman Hakk'ı savunacaklar, Hakk'ı tutup kaldıracaklar. Bu sayede Türkiye'nin 2023'leri de, 2071'leri de aydınlık olacak, AK olacaktır" dedi.

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları 1. Danışma Meclisi, Adapazarı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

İlçe Gençlik Kollarının faaliyetlerini içeren video gösteriminin ardından Danışma Meclisi'nin açılış konuşmasını yapan AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alper Hasköylü, "Başbakanımızın dediği gibi son yüzyılın en şanslı gençleri bizleriz. Ancak bu durum bizleri hiçbir zaman rehavete düşürmedi. AK Parti'nin gelecek vizyonu içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. AK Partili gençler olarak durmadan çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullanırken, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, "AK Parti ailesi olarak çalışkan özelliğimizle ön plana çıkmaya devam ediyoruz. İl Teşkilatımızın yanı sıra ilçe teşkilatlarımızın da danışma yapmaları bizleri memnun ediyor, ilçe teşkilatımıza bu noktada teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Programın devamında konuşan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, "AK Parti olarak biz gençliğimize güveniyoruz, inanıyoruz. Öyle güveniyoruz ki seçilme yaşını 25'e indirdik. Gençlerimizin daha müreffeh ve güzel bir ortamda yaşamaları için başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümetimiz her alanda birçok projeyi hayata geçirdi. Okullarımızın fiziki koşulları geliştirildi ve yenilendi. AK Parti olarak gençliğin geleceğimiz olduğunun bilincindeyiz. Onların her alanda gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gençlerimize tavsiyemiz geleneklerine, kültürüne sahip çıkmaları, daha fazla okumaları ve kendilerini sürekli yenilemeleri, gelişmeleridir" dedi.

Gençlik Kolları Danışma Meclisi'nin hayırlara vesile olması temennisiyle sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Bugün sizin memleketimiz için kurduğunuz hayalleri, Bosna, Makedonya, Kosova, Arnavutluk Balkanlar için taşıdığınız umutları, Orta Doğu için taşıdığınız kaygıları, İslam coğrafyası için döktüğünüz gözyaşını, her şeye rağmen dünya için hala koruduğunuz umudu; bende 40 yıldır hissediyorum. Siz değerli olanı tercih etmiş bir gençliksiniz. Yaşadığınız coğrafyanın sorunlarına, ülkenizin geleceğine kayıtsız kalmamış bir gençliksiniz. Ancak şunu asla aklımızdan çıkartmamalıyız; Biz henüz yolun başındayız. Daha yeni başlıyoruz" diye konuştu.

2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde alınabilecek en yüksek oyu almayı hedeflediklerini belirten Başkan Toçoğlu, "Önümüzde yerel seçim süreci bulunuyor. Allah'ın izniyle bu yerel seçimlerde oyumuzu arttırmak için çok çalışmalıyız. Türkiye'de uzun bir süredir Sayın Başbakanımıza dönük nasıl bir kampanya yürütüldüğünü hepiniz görüyorsunuz. Biz de her şeyi görüyoruz. Hükümetimiz, Başbakanımız da her şeyi görüyor. Ancak biz öfkemizle hareket etme lüksüne sahip değiliz. Bizim büyük sorumluluklarımız var. Biz her türlü saldırıya, hukuk dışı girişimlere yine hukukun içinde cevap vereceğiz. Bizim farkımız bu. Yapılan saldırılara hukukun ve demokrasinin içinde en güzel cevap verilecek yer de hiç şüphesiz sandıktır" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu konuşmasının son bölümünde, "Biz tepkimizi, cevabımızı sandıkta göstereceğiz. Biz Sayın Başbakanımıza sandıkta sahip çıkacağız. Kapı kapı gezerek, hiçbir ayrım yapmadan, o şöyle yapmıştı, bu böyle demişti demeden herkesin ayağına gideceğiz, Nefsimizin esiri olmayacağız. Seçimlerde başarılı olmak, oylarımızı arttırmak için hiçbir alanda geri kalmayacak ve herkesten daha yoğun bir kampanya dönemini birlikte geçireceğiz. Bir oyu dahi kazanmak için gerekirse Taraklı'dan kalkıp Kocaali'ye gitmekten üşenmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Danışma Meclisi'nin son konuşmasını yapan AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, "Adapazarı Gençlik Kolları'nın düzenlemiş olduğu ilk danışma meclisinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Gençlik Kolları bizim için çok önemli. Gençlik teşkilatı içerisinde edinilen tecrübeler, kişisel gelişimler, yarın gençlerimizin fazlasıyla işine yarayacaktır. Orada edindikleri tecrübeler ile daha vizyonu geniş, geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyen bireyler olacaktır. Eskiden gençlik kollarında görev almış kardeşlerimizin şimdi ilçelerde belediye başkan aday adayı olması, belediye meclis üyesi aday adayı olması bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir" diye konuştu.

Uncuoğlu, "Türkiye'de genç olmak zordur" diyerek, "Geçmişte gençlerin farklılıklarını, heyecanını kullanıp onları birbirine kırdıran, onları istismar edenler, bugünde yine aynı yolla gençler üzerinden bir kaos planı uygulamaya çalışıyor. Bilenle bilmeyen bir değildir. Siz bilen arkadaşlarsınız. O bilmeyen, aklı çelinen, nasihati yaşam tarzlarına müdahale olarak algılayan gençlerin bilmesi için en büyük gayreti gösterecek olan sizlersiniz. Biliyorum ki gençlerimizin hiçbirisi 'Adam aldırma geç git' demedi. Gençlerimiz, zor durumlarda kalsalar bile her zaman Hakk'ı savunacaklar, Hakk'ı tutup kaldıracaklar. Bu sayede Türkiye'nin 2023'leri de, 2071'leri de aydınlık olacak, AK olacaktır " dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement