Sakarya'da 6'sı Çocuk 8 Kişi Sobadan Zehirlendi - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da 6'sı Çocuk 8 Kişi Sobadan Zehirlendi

Sakarya\'da 6\'sı Çocuk 8 Kişi Sobadan Zehirlendi

SAKARYA'nın Geyve ve Akyazı ilçelerinde kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 6'sı çocuk 8 kişi hastanelerde tedaviye alındı.

11.02.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAKARYA'nın Geyve ve Akyazı ilçelerinde kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 6'sı çocuk 8 kişi hastanelerde tedaviye alındı.

Geyve'nin Boğazköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ilkokul öğrencisi Berna O.'nun evine misafirliğe giden arkadaşları N.Y. ve F.K. gece aynı odada uyudu. Berna'nın ailesi de, havanın soğuk olması ve çocukların üşümemesi için odalarına sabaha karşı içinde köz bulunan kömür sobasının kovasını koydu. Sabah odaya giren aile, çocukları kendilerinden geçmiş halde buldu. Üç çocuk çağrılan ambulanslarla Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Akyazı'da ise Adnan Y. (39), sabaha karşı telefonla 112 Acil'den yardım istedi. Eve gelen sağlık ekipleri, gece aynı odada uyuyan aile fertlerinden Ömer Y.(12), Cennet Y.(3), Melike Y. (14) Adnan Y. ve Deniz Y.'yi (19) yarı baygın buldu. Aile fertleri Akyazı ve Adapazarı'ndaki hastanelerde tedivaye alındı.

- Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da 6'sı Çocuk 8 Kişi Sobadan Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement