Sakarya'da 61 Ton Elektronik Atık Bertaraf Edildi - Son Dakika
Yerel

Sakarya'da 61 Ton Elektronik Atık Bertaraf Edildi

Sakarya\'da 61 Ton Elektronik Atık Bertaraf Edildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca yürütülen Elektronik Atık Toplama Projesi vatandaşların katılımıyla devam ediyor.

19.08.2014 15:08  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca yürütülen Elektronik Atık Toplama Projesi üniversite, okullar ve vatandaşların katılımıyla devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, bugüne kadar 61 bin 164 kilogram elektronik atık kontrollü şekilde bertaraf edildiği belirtildi.

Kurumlar ve vatandaşların ALO Çözüm Masası 153 ve Büyükşehir Belediyesinin 44 44 0 54 numaralarını arayarak katılım sağlandığı kaydedilen projede, elektronik atıkların belediye ekipleri tarafından teslim alındığı ifade edildi.

Ayrıca, dileyen vatandaşların Büyükşehir Belediyesi hizmet ve teknik birimler binaları, Kent Konseyi Binası, Adapazarı Belediyesi, Serdivan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Akyazı Belediyesi, Karaman, Camili ve Korucuk Mahalle muhtarlıklarında bulunan geri dönüşüm kutularına da elektronik atıklarını bırakabildikleri vurgulandı. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya'da 61 Ton Elektronik Atık Bertaraf Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement