Sakarya'da AK Parti'li Meclis Üyesinin Evi Kurşunlandı - Son Dakika
Yerel

Sakarya'da AK Parti'li Meclis Üyesinin Evi Kurşunlandı

Sakarya\'da AK Parti\'li Meclis Üyesinin Evi Kurşunlandı

AK Parti Ferizli Belediyesi Meclis Üyesi Şükrü Elman'ın evi, kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı.

04.04.2014 18:38  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elman'ın evinin yakınına otomobille gelen kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, tabancayla eve ateş ettikten sonra uzaklaştı.

Olayda yaralanan olmazken, kurşunlar Elman'ın evinin duvarı ile pencere camlarına isabet etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede inceleme yaparken, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Elman'ı ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, bu tür olayların demokraside yerinin olmadığını söyledi.

Üstün, her partinin ve her siyasi görüşün başarılı olabilmek için çalıştığını anlatarak, "Sonuçları hazmedemeyen, demokrasiye saygı göstermeyen ve sonucu kabul edemeyen kişi ve kişiler, sinsice gece karanlığından istifade ederek namert bir şekilde evi kurşunladılar. Bu menfur saldırıyı lanetliyoruz ve şiddetle kınıyoruz" dedi. Bu saldırının Ferizli halkına ve halkın iradesine yapıldığını vurgulayan Üstün, saldırıyı yapanların biran önce yakalanması gerektiğini kaydetti. Üstün, bunların peşini bırakmayacaklarını ifade ederek, "Her zaman milletimizin yanındayız. Bu eşkiyalık dönemi geride kalmıştır. Kimse eşkiyalık yapmaya kalkmasın, buna fırsat vermeyiz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya'da AK Parti'li Meclis Üyesinin Evi Kurşunlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement