Sakarya'da AK Parti'li Yöneticinin Evinin Kurşunlanması - Son Dakika
Yerel

Sakarya'da AK Parti'li Yöneticinin Evinin Kurşunlanması

AK Parti Ferizli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Erman'ın evinin kurşunlanmasına ilişkin güvenlik güçlerinin soruşturması sürüyor Erman: "Bugüne kadar herhangi bir tedhit ya da olumsuz bir durumla karşılaşmadık burada herkesle kardeşçe geçinen insanız, kimseyle bir sorunumuz yok, seçimde de kimseyle.

05.04.2014 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Erman'ın evinin kurşunlanmasına ilişkin güvenlik güçlerinin soruşturması sürüyor.

Alınan bilgiye göre, önceki akşam meydana gelen olayla ilgili çevrede inceleme yapan jandarma ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Erman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olay sırasında hastanede tedavi gören babasının yanında olduğunu anlattı.

Olayı evde bulunan çocuklarının kendisine haber verdiğini ifade eden Erman, "O sırasında evde çocuklarım vardı. Korkudan yere yatmışlar, ben hastanede ameliyat olan babamın yanındaydım. Çocuklar arayıp 'baba eve gel' deyince  olayı öğrenip gittim" dedi.

Erman, bugüne kadar herhangi bir tedhit ya da olumsuz bir durumla karşılaşmadığının belirterek, "Burada herkesle kardeşçe geçinen bir insanız, kimseyle bir sorunumuz yok, seçimde de kimseyle bir kötü tartışmamız olmadı. Seçimden sonra böyle bir olayla karşılaştık" diye konuştu.

Öte yandan, aynı saatlerde evine tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği bildirilen AK Parti Ferizli Belediyesi Meclis Üyesi Bahattin Özen ise olay sırasında silah sesi duymadıklarını ve sabah dışarı çıktıklarında duvarda saçma izleri gördüklerini kaydetti.

Özen, güvenlik güçlerinin soruşturmasının sürdüğünü ve olaya ilişkin şu ana kadar yakalanan kimsenin olmadığını söyledi.

AK Parti Sakarya Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün de dün Erman ve Özen'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunmuştu.

Üstün, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, her partinin ve her siyasi görüşün başarılı olabilmek için çalıştığını anlatarak, "Sonuçları hazmedemeyen, demokrasiye saygı göstermeyen ve sonucu kabul edemeyen kişi ve kişiler, sinsice gece karanlığından istifade ederek namert bir şekilde evi kurşunladılar. Bu menfur saldırıyı lanetliyoruz ve şiddetle kınıyoruz" ifadesini kullanmıştı. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya'da AK Parti'li Yöneticinin Evinin Kurşunlanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement