Sakarya'da Bir Günde İki Kurşunlanma Olayı - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Bir Günde İki Kurşunlanma Olayı

Sakarya\'da Bir Günde İki Kurşunlanma Olayı

Sakarya’da Akyazı ilçesinde bir günde iki kurşunlama olayı meydana geldi.

26.05.2015 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da Akyazı ilçesinde bir günde iki kurşunlama olayı meydana geldi. Ölen ya da yaralanan olmayan olaylarla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

Edinilen bilgilere göre, ilk olay, Akyazı ilçesi Mudurnu Caddesi Kuzuluk yolu durağı mevkinde akşam saatlerinde Resul T. isimli şahıs Aykut O.'ya ait otomobil'e pompalı tüfekle ateş etti. Kurşunlama sonucunda otomobilde maddi hasar meydana gelirken, saldırgan Resul T. isimli şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı.

Bir diğer olay ise aynı mevkide gece geç saatlerde meydana geldi. Kuzuluk yolcu durağı mevkinde Nargile ve Tütün ticareti yapılan işyeri pompalı tüfekle kurşunlandı. Kurşunlama olayı sonrası ölen veya yaralanan olmazken, olayın gerçekleştiği saatlerde kapalı olan işyerinde maddi hasar meydana geldi. Polis iki olay için geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Bir Günde İki Kurşunlanma Olayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement