1 Hafta Sonra Evlenecekti, Kazada Can Verdi - Son Dakika
Güncel

1 Hafta Sonra Evlenecekti, Kazada Can Verdi

1 Hafta Sonra Evlenecekti, Kazada Can Verdi

Sakarya'da üç aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden Abdullah Asan'ın bir hafta sonra dünya evine gireceği öğrenildi.

12.08.2014 22:17  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da üç aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ, 2 KİŞİ ÖLDÜ

Akyazı ilçesi Kuzuluk beldesi duble yolda iki otomobil ile bir ticari aracın birbirine girdiği kazada Süreyya Aydın ile Abdullah Asan hayatını kaybederken, Abdurrahman Çakmak (30), Salih Akıllı (20), İhsan Ersoy (37), Kadir Akman ve Soner Öztürk yaralandı.

SORUŞTURMA BAŞLADI

Yaralılar, olay yerine gelen ambulans ekipleri ile önce Akyazı İlçe Devlet Hastanesi'ne, ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

1 HAFTA SONRA EVLENECEKTİ

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Abdullah Asan'ın bir hafta sonra dünya evine gireceği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 1 Hafta Sonra Evlenecekti, Kazada Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • vtndş: işte bir yürüyen tabut faciası daha yaa adamlarr birşey alırken 10 kuruşun hesabını yaparlar kımsede demez kardeşim şu arabalara bir yan koruma çelık aksam bırsey yapın verır herkes 40 50 bin yazık gizlı eroın gıbı bırşey nasıl bır bagımlılık prof olsun hocası olsun ya arkadaş hayrettt kımsemi bır sey söylemezz 3 0 Yanıtla
  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement