Sakarya'da Gönüller 'İyilik Sofrası'nda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sakarya'da Gönüller 'İyilik Sofrası'nda Buluştu

Sakarya\'da Gönüller \'İyilik Sofrası\'nda Buluştu

Sakarya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi’nce kurulan ‘İyilik Sofrası’nda toplumun farklı kesimleri bir araya geldi.

30.06.2015 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi'nce kurulan 'İyilik Sofrası'nda toplumun farklı kesimleri bir araya geldi.

Sakarya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi tarafından Sakarya Park Gülpınar Tesisleri'nde tertip edilen 'İyilik Sofrası'nda; Yöçeyder'e kayıtlı yetim ve öksüz aileler, yetiştirme yurtları, sevgi evlerinde kalan çocuklar, görevliler tarafından belirlenen ihtiyaç sahipleri, mülteci ailelerden oluşan davetliler, hayırsever işadamları ve il protokolü ile buluşturuldu.

700'ü aşkın davetlinin katıldığı 'İyilik Sofrası'na Diyanet İşleri Başkanlığı'nı temsilen Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Zeki Sayar katıldı. Nezih bir ortamda gerçekleştirilen 'İyilik Sofrası' Programı, okunan Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra Sakarya Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Korosu tarafından ilahi ve kasideler seslendirildi. Ardından İftar vaktinin girmesiyle okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı. Davetlilerin oruçlarını açmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Kardeş Şehir Projesi kapsamında Sakarya'da bulunan Bilecik Müftüsü V. Özdemir Taş'ın duygu dolu duası ile devam eden program, Sakarya Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şube Başkanı İlyas Serenli'nin Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen 'Vakit iyilik vakti, bu Ramazan ve her zaman' teması kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı'nın faaliyetleriyle ilgili bilgi paylaşımında bulunduğu konuşması ve Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Zeki Sayar'ın yaptığı konuşma ile son buldu.

Toplumun her kesimini kucaklayıcı sosyal içerikli mesajların verildiği İyilik Sofrası Programı'nda, Türkiye Diyanet Vakfı'nın tanıtım ve faaliyetlerinin konu edildiği sinevizyon gösterimi de yapıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya'da Gönüller 'İyilik Sofrası'nda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement