Sakarya'da İçme Suyu Hattı Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da İçme Suyu Hattı Çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Geyve ve Taraklı'nın 47 mahallesini kapsayan yeni içme suyu hattı için ihaleye çıkacaklarını belirtti.

31.01.2017 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Geyve ve Taraklı'nın 47 mahallesini kapsayan yeni içme suyu hattı için ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Keleş, yaptığı yazılı açıklamada, Geyve ve Taraklı'ya bağlı 47 mahalleyi daha sağlıklı ve bol içme suyu ile buluşturacak önemli bir projeyi daha hayata geçirdiklerini bildirdi.

Proje ile bölgeye toplamda 316 kilometre içme suyu hattı inşa edeceklerini vurgulayan Keleş, "28 Şubat Salı günü proje için ihaleye çıkıyoruz. Geyve'nin 30 ve Taraklı'nın ise 17 mahallesini kapsayan içme suyu projemizi hayata geçiriyoruz. Dönem dönem bazı noktalarda görülen yetersizlik sorunu inşa edeceğimiz yeni içme suyu hattı ile tarihe karışacak. İnşallah projemiz tamamlandığında Geyve ve Taraklılı hemşehrilerimiz içme suyu anlamında hiçbir sorun yaşamayacak." ifadesini kullandı.

Keleş, ilk etap için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda Geyve'ye bağlı Doğancıl, Poydalar, Sabırlar, Çayköy, Südalan, Ilıcaköy, Aydınlar, Çamlık, Şehren, Demirler, Çine, Günhoşlar, Akdoğan, Karacaören, Çukurköy, Yaylak, Hacılar, Taşoluk, Hisarlık, Halidiye, Sekiharman mahalleri ile Taraklı'ya bağlı Avdan, Esenyurt, Mahdumlar, Alballar, Kemaller, Uğurlu, İçdedeler, Dışdedeler, Tuzla, Aksu, Harkköy, Hacıyakuplar mahallelerinde ilk çalışmalarına başlayacağız. İkinci etapta ise Geyve'ye bağlı Hacıosmanlar, Ahibaba, İhsaniye, Suçatı, Esenköy, Alıplar, Ceceler, Hırka, Umurbey mahalleri ve Taraklı'ya bağlı Çamtepe, Pirler, Hacıaliler, Duman, Akçapınar mahallelerinin içme suyu altyapısını inşa edeceğiz. İlk etap için 28 Şubat Salı günü ihalemizi gerçekleştireceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da İçme Suyu Hattı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement