Sakarya'da İçmesuyu Deposu Yapım Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Sakarya'da İçmesuyu Deposu Yapım Çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı'da başlatılan yeni içmesuyu deposu yapım çalışmasında sona gelindiğini belirtti.

24.11.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı'da başlatılan yeni içmesuyu deposu yapım çalışmasında sona gelindiğini belirtti.

Keleş, yaptığı yazılı açıklamada, 700 metreküp su tutma kapasitesine sahip olacak Bıçkıdere İçmesuyu Deposunun yapımının önemli ölçüde tamamlandığını bildirdi.

SASKİ olarak tüm ilçelerde çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Keleş, şunları kaydetti:

"İçmesuyu ve atıksu ile ilgili yeni projeler hazırlıyor, şehrimizin ihtiyaçlarına kalıcı çözüm getiriyoruz. Bu kapsamda Akyazı ilçemizde de çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Atıksu ve içmesuyu hatlarının yanı sıra Akyazı'ya bağlı Bıçkıdere Mahallesi'nde bir de içmesuyu deposu inşa ediyoruz. Kısa süre içerisinde depomuzu devreye alacağız. Depomuz son derece sağlam ve güvenilir. İnşallah yeni yatırımımızla bölge içmesuyu kalitesini de güvence altına almış olacağız. Yatırımımızın ilçemize ve bölgede yaşayan hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya'da İçmesuyu Deposu Yapım Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement