Sakarya? da Otomobil Su Kanalına Uçtu; 4 Ölü - Son Dakika
Güncel

Sakarya? da Otomobil Su Kanalına Uçtu; 4 Ölü

Sakarya? da Otomobil Su Kanalına Uçtu; 4 Ölü

Sakarya'nın Akyazı ilçesi TEM Otoyolunda aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu bir otomobilin kontrolden çıktıktan sonra bariyerlere çarparak yolun sağ tarafındaki su kanalına uçması sonucu araçta bulunan 4 kişi yaşamını yitirdi.

15.06.2015 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Akyazı ilçesi TEM Otoyolunda aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu bir otomobilin kontrolden çıktıktan sonra bariyerlere çarparak yolun sağ tarafındaki su kanalına uçması sonucu araçta bulunan 4 kişi yaşamını yitirdi.

Kaza, İstanbul-Ankara arası ulaşımı sağlayan TEM Otoyolu, İstanbul istikameti Akyazı Gürpınar Tesisleri Mevkiinde sabaha 04.00 sıralarında meydana geldi. Ahmet Özdaşlı(34) idaresindeki 34 ZH 2647 plakalı otomobil seyir halindeyken aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolden çıktı. Yolda savrulan otomobil, sağ taraftaki bariyerlere çarparak yolun kenarında bulunan su kanalına uçtu.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 ve polise ihbarda bulunması üzerine olay yerine çok sayıda 112, itfaiye ve polis ekibi sevkedildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta bulunan 4 kişiyi uzun uğraşlar sonucu sıkıştıkları yerden çıkardı. 112 ekipleri otomobilden çıkan sürücü Ahmat Özdaşlı (34) Yakup Özdaşlı(35), Seracettin Özdaşlı,(40) Erkan Şimşek'in cansız bedenleri cenaze aracıyla Toyotasa Acil Yardım Hastanesi Morgu'na götürüldü. Kaza sonucu hurdaya dönen otomobil, olay yerine gelen çekiciyle su kanalından çıkartılırken kazada ölen 4 kişinin akraba oldukları belirlendi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya? da Otomobil Su Kanalına Uçtu; 4 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Nihat öztaş: Nihat öztaş 1 2 Yanıtla
  • murat arslan: hemde cok buyuk 1 0 Yanıtla
  • kamile öztaş: aileme büyük sabırlar ve onlarada alllhtan rahmet diliyorum çok büyük bir acı oldu hepimize 0 1 Yanıtla
  • Nejla çiçek: Çok büyük bir acı Rabbim hiç kimseye böyle bir şey vermesin allah rahmet eylesin mekânları cennet bahçesi olsun Kevser suyundan içmek nasip olsun onlara giride kalanlara sabır versin amin çok Özgünum 0 1 Yanıtla
  • ibrahim Günbeyi: Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun 0 1 Yanıtla
  • ibrahim Günbeyi: Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun 0 0 Yanıtla
  • ümit Adıyaman: Başımız sağolsun sabır meta net diliyorum 0 0 Yanıtla
  • Yusuf. Gezgin.: Mekanlari. Cennet. Olsun. Allah. Rahmet. Etsin 0 0 Yanıtla
  • dilara: Ailemizim baş sağ olsum 0 0 Yanıtla
  • Celal Adıyaman: Allah rahmet eylesin mekânları cennet olsun aileye sabır diliyorum... 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement