Sakarya'da Ramazan Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Ramazan Etkinlikleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Ramazan Etkinlikleri kapsamında oyuncu Hasan Kaçan, Sakaryalılarla buluştu.

18.06.2016 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Ramazan Etkinlikleri kapsamında oyuncu Hasan Kaçan, Sakaryalılarla buluştu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kent Park'ta tertiplenen Cuma Söyleşisi'nde katılan Hasan Kaçan, "Benim Ramazanlarım" ve "Heredot Cevdet" hikayeleri söyleşisi yaptı.

Kaçan, taklitten kaçınmak gerektiğini belirterek, "Hayatımız boyunca taklit edersek bir adım ileri gidemeyiz." ifadesini kullandı.

Kaçan, teknolojiye garip bir insan biçiminin yetiştiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Hayat bizi öylesine mutsuz ediyor, o kadar yalnız bırakıyor ki acaba telefona her bildirim geldiğinde acaba 'bizi mutlu edecek bir haber mi geldi?' diye düşünüyoruz. Bu akıllı telefonlara aşırı ilgimiz sanırım biraz da bundan. Bugün teknolojiyle bir imtihan halindeyiz ve imtihanımız hakikaten çok zor. Bu teknoloji bize, biz olmadığımız garip şeyler öğretiyor. Özellikle 1950'li yıllardan bugüne teknoloji çok müthiş bir insan profili çizdi. Böyle bir teknolojiyle garip bir insan biçimi yetişti. Biz artık bizim olmayan, bizden olmayan, bünyemize ve ruhumuza yabancı ne varsa onları çok basit ve çok kolay bir şekilde kabul eder olduk. Onları bizden ve kendimizden saymaya başladık."

Kaçan'ın hikayeleri programı izleyencelerce beğenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Ramazan Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement