Sakarya'da Şüpheli Kazı Mahalleliyi Sokağa Döktü - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Şüpheli Kazı Mahalleliyi Sokağa Döktü

Sakarya\'da Şüpheli Kazı Mahalleliyi Sokağa Döktü

Sakarya’da mahalle arasında bulunan boş bir arsada yapılan şüpheli kazı, mahalleliyi sokağa döktü.

24.08.2016 00:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da mahalle arasında bulunan boş bir arsada yapılan şüpheli kazı, mahalleliyi sokağa döktü. Belediye ekiplerince yeniden kazılan alanın boş çıkması, vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

Erenler ilçesi Dilmen Mahallesi'nde bulunan boş bir arsanın ortasında akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce kazı yapıldı. Kazıdan şüphelenen mahalleli durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, kazının yapıldığı arsada inceleme yaptıktan sonra, mahalleye iş makinesi çağırıldı. Konu kısa süre içinde mahallede yayılınca, tedirgin olan vatandaşlar arsanın olduğu bölgede kalabalık oluşturdu.

Kazının yapılmasını merakla bekleyen mahalle sakinlerinden Tercan Kırık, "Eşim aradı beni. Kepçeyle kazı yapıldığını ve içine bir şeyler atıldıktan sonra kapatıldığını söyledi. Kazı yapanlar burada su kanalı açtıklarını söylemişler. Ne olduğunu bilmiyoruz, bir bomba da olabilir, suç teşkil edecek bir şeyde gömmüş olabilirler. Ülkede de kötü günler geçiriyoruz, onun için şüphe uyandırıyor. Rahat değil kimse" dedi.

Çağrılan iş makinesi mahalleye gelerek, şüpheli kazının yapıldığı alanı yeniden kazdı. Kazıyı meraklı gözlerle takip eden vatandaşlar, alanın boş çıkması üzerine rahat bir nefes aldı. Kazı yapılan alanla ilgili konuşan görevli, arsada zemin etüdü çalışması yapılmış olabileceğini belirtti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Şüpheli Kazı Mahalleliyi Sokağa Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement