Sakarya'da Trafik Kazası: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Trafik Kazası: 3 Yaralı

Sakarya\'da Trafik Kazası: 3 Yaralı

Sakarya’da iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

24.04.2017 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 922 no'lu cadde üzerinden 664 no'lu sokağa dönmek isteyen Nazım F.(66) idaresindeki 54 DH 227 plakalı otomobil ile 922 no'lu cadde üzerinde seyir halinde olan Nurtaç A. idaresindeki 54 D 6123 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 54 D 6123 plakalı otomobilde bulunan Müşerref A.(64) ile Sırma A.(62) yaralanırken, 54 DH 227 plakalı otomobilde bulunan Samiye F.(63) otomobilde sıkıştı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi.

Kısa sürede kaza yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince yaralı Samiye F. otomobilde sıkıştığı yerden kısa sürede çıkarıldı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Polis ise kaza ile ilgili inceleme başlattı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Trafik Kazası: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement