Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu

Sakarya'da uyuşturucu operasyonuSakarya'da, polis otomobilde yaptığı aramada bir miktar uyuşturucu ele geçirirken, aralarında 6 aydır aranan cezaevi firarisi S.K'nın da bulunduğu 5 kişiyi gözaltına aldı.

20.02.2017 21:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da uyuşturucu operasyonu

Sakarya'da, polis otomobilde yaptığı aramada bir miktar uyuşturucu ele geçirirken, aralarında 6 aydır aranan cezaevi firarisi S.K'nın da bulunduğu 5 kişiyi gözaltına aldı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri uzun süredir takip ettiği uyuşturucu satıcılarını yakalamak için operasyon düzenledi. Polis, operasyonda takibe aldığı bir otomobili durdurdu. Araçta yaptığı aramada bir miktar esrar ele geçirdi. Bunun üzerine araçta bulunan 5 kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şüphelilerden birinin uyuşturucu ticareti suçundan 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan ve 6 aydır aranan 'Paskal' lakaplı S.K. olduğu ortaya çıktı. Uyuşturucu zanlılarının evlerinde narkotik köpeğiyle yapılan aramada 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, esrar, bonzai, uyuşturucu haplar ve satıştan elde edilen paralar ele geçirildi. Yapılan arama polis kamerasına yansıdı.

Sakarya\'da Uyuşturucu Operasyonu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement