Sakarya'da Yangın Çıkan Ev Kullanılmaz Hale Geldi - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Yangın Çıkan Ev Kullanılmaz Hale Geldi

Sakarya\'da Yangın Çıkan Ev Kullanılmaz Hale Geldi

Sakarya’da bir binanın birinci katında çıkan yangında ev kullanılmaz hale gelirken, binanın üst katlarında mahsur kalan kişiler itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

25.07.2015 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da bir binanın birinci katında çıkan yangında ev kullanılmaz hale gelirken, binanın üst katlarında mahsur kalan kişiler itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, Adapazarı ilçesi Tepekum Mahallesi Turan Caddesi üzerinde bulunan bir binanın birinci katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyümesinin sonucunda binanın üst katlarında oturan kişiler binadan çıkamadı. Durumu gören komşuları hemen 112 ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etmeye başladı. Binanın üst katlarında mahsur kalan vatandaşlar ise olay yerine gelen merdivenli araç ile kurtarılarak tedbir amaçlı 112 ambulansına alındı.

Çıkan yangın sonrası ölen ya da yaralanan olmadı. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Yangın Çıkan Ev Kullanılmaz Hale Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement