Sakarya'daki Maçta Kırmızı Kart Gören Futbolcu, Sahaya Bıçakla Girdi - Son Dakika
Spor

Sakarya'daki Maçta Kırmızı Kart Gören Futbolcu, Sahaya Bıçakla Girdi

Sakarya'da oynanan 1. Amatör Küme'deki maçta kırmızı kart gören futbolcu, soyunma odasına gittikten sonra bıçakla sahaya daldı. Jandarma, futbolcuyu gözaltına aldı.

30.11.2014 13:27  Güncelleme: 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya 1. Amatör Küme'de oynanan maçta, kırmızı kartla oyundan atılan futbolcu aldığı bıçakla sahaya girmek isteyince gözaltına alındı.

Akyazı Kuzuluk sentetik sahada Pazarköy Eğitim Spor ile Kuzulukspor karşılaştı. Maçın 80'inci dakikasında maçın hakemi Yunus Yıldırım, Pazarköy Eğitimspor'lu Yavuz Atmaca ile Kuzuluksporlu Hamza Sarı'yı kırmızı kartla oyundan attı.

SOYUNMA ODASINA GİTTİ, BIÇAKLA DÖNDÜ

Maçın son dakikalarında kırmızı kart görmesine öfkelenen Kuzuluksporlu oyuncu Hamza Sarı, soyunma odasına gittikten sonra buradan aldığı bıçakla sahaya girmek istedi. Elinde bıçakla saha girişine kadar gelen üzerinde forma bulunan futbolcuyu saha içerisindeki görevliler son anda fark ederek engelledi.

JANDARMALAR GÖZALTINA ALDI

Elinin arkasında sıkı tuttuğu bıçakla görüntülenen futbolcu, daha sonra çağrılan jandarmalar tarafından gözaltına alındı. Pazarköy Eğitimsporlu futbolcu olan ve aynı zamanda avukat da olan Yavuz Atmaca, Hamza Sarı'dan şikayetçi oldu. Sarı bunun üzerine ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Pazarköy Eğitimsporlu yöneticiler daha sonra şikayetten vazgeçti.

Sakarya\'daki Maçta Kırmızı Kart Gören Futbolcu, Sahaya Bıçakla Girdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sakarya'daki Maçta Kırmızı Kart Gören Futbolcu, Sahaya Bıçakla Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Osman KAYA: bu kanuntanımaza, bu kendine güvenemeyip bir bıçağa güvenen sırtlana, adam gibi ceza vereceksin tek kişilik hücrede çürüsün gitsin ayrıca dışarıdaki benliğini yitirmişlerede iyibir ders olsun. 12 3 Yanıtla
  • MAYDONOZ: RUH HASTALARI, EVDE KEDİ, STATTA CANİ 12 2 Yanıtla
  • bugra: Türk futbolunun niye gelismedigini anladınız mıyabancı sınırı kaldırılsın 9 1 Yanıtla
  • DOĞULU: bu olay doğu bölgesinde olasaydı bunlar hepsi terörist derdiniz işte sizin sihniteiniz ançak bukadar çalışıyor sizleri allaha havale ediyorum. . . 1 1 Yanıtla
  • mert cengiz: bence bi daha futbol oynayamaz. . ulen bu kadar basitmi. ? kahve mi orası. . spor yapıyosun spor. . 1 0 Yanıtla

Advertisement