Sakarya'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Sakarya'dan Kısa Kısa

Karasu Ziraat Odası Başkanı Selami Arık, "Fındığa dayalı herhangi bir üretimi işleyecek, pazarlayacak bir fabrikamız yok" dedi.

14.12.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karasu Ziraat Odası Başkanı Selami Arık, "Fındığa dayalı herhangi bir üretimi işleyecek, pazarlayacak bir fabrikamız yok" dedi.

Arık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tarımla turizmin bu bölgede bir arada gitmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Bölgenin geçim kaynağının fındık olduğunu belirten Arık, "Ama fındığa dayalı herhangi bir üretimi işleyecek, pazarlayacak bir fabrikamız yok. Burada bir fındık kırım fabrikası işleme yerleri olması lazım. Bugüne kadar açmış olduğumuz sadece fındık değil başka üretilen ürünlerimizin tanıtımı, satışı yapılan standlarımız bile yok" diye konuştu.

Arık, ayrıca, ziraat odası olarak yaz sezonunda çiftçilerin ürettikleri ürünlerin tanıtımı ve satışı için çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Akyazı'da freni tutmayan araç duvara çarptı: 1 yaralı

Akyazı ilçesinde Şehit Faruk Çelik Caddesi Kapalı Pazaryeri yanında bulunan otoparkta Muharrem Tunç idaresindeki 54 HS 726 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu duvara çarptı.

Kazada yaralanan sürücü, 112 Acil Servis ekiplerince Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ferizli İlçe Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Öktem'e ziyaret

Kaynarca İlçe Hastanesi Başhekimi Dr. Aysun Atakay, Ferizli İlçe Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Özcan Öktem'i makamında ziyaret etti.

Atakay, burada yaptığı açıklamada, Ferizli'nin kendisi için her zaman özel bir ilçe olduğunu belirterek, tıp fakültesinden mezun olduktan sonra ilk görev yerinin burası olduğunu kaydetti.

Öktem de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, en yakın zamanda iade-i ziyaret yapacağını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement