Sakarya, Düzce ve Kocaeli'de Yoğun Sis - Son Dakika
Güncel

Sakarya, Düzce ve Kocaeli'de Yoğun Sis

Sakarya, Düzce ve Kocaeli'de yoğun sis nedeniyle sürücüler ve yayalar trafikte zor anlar yaşadı.

01.03.2017 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya, Düzce ve Kocaeli'de yoğun sis nedeniyle sürücüler ve yayalar trafikte zor anlar yaşadı.

Sakarya'da kent genelinde gece etkisini arttıran yoğun sis dolayısıyla sürücüler, Serdivan ilçe merkezi, Beşköprü, Karaman, Camili ve Korucuk mahalleleri ile kentin yüksek noktalarında, trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

TEM otoyolunun Sapanca ve Arifiye ile D-100 karayolunun Serdivan mevkisinde de sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 25 metreye kadar düştü. Kentin önemli kavşak noktalarında önlem alan trafik ekipleri, sürücüleri yakın takip, aşırı hız ve hatalı sollama yapmamaları konusunda uyardı.

Yoğun sis Sapanca Gölü'nde de etkili oldu. Vatandaşlar, görüş mesafesinin 10 metreye kadar düştüğü gölün çevresinde yürüyüş yaptı.

Düzce'de de gece saatlerinden bu yana etkili olan sis nedeniyle D-100 karayolu ve TEM otoyolunun Gümüşova, Gölyaka, Hacıkadirler, Aydınpınar, Çoban, Üçköprü ve Doğanlı mevkilerinde görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düştü.

Ekipler, sürücüleri aşırı hız ve yakın takip yapmamaları konusunda uyardı.

Kocaeli'de ise sis deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. İzmit Körfezi'nde etkisini gösteren sis nedeniyle Karamürsel-İzmit ve Karamürsel- Hereke vapur seferleri geçici olarak durduruldu.

Hava koşullarının düzelmesinin ardından seferlere yeniden başlanacağı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya, Düzce ve Kocaeli'de Yoğun Sis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement