Sakarya Engelli Arabasıyla Evinin Önünde Otomobilin Altında Can Veren Babasının Başında Gözyaşları... - Son Dakika
Güncel

Sakarya Engelli Arabasıyla Evinin Önünde Otomobilin Altında Can Veren Babasının Başında Gözyaşları...

Sakarya Engelli Arabasıyla Evinin Önünde Otomobilin Altında Can Veren Babasının Başında Gözyaşları...

Adapazarı-Karasu Yolu'nun Adapazarı çıkışında dün akşam meydana gelen kazada engelli aracıyla evine gitmek isteyen 69 yaşındaki Mustafa Köse otomobilin altında kaldı.

10.03.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı- Karasu Yolu'nun Adapazarı çıkışında dün akşam meydana gelen kazada engelli aracıyla evine gitmek isteyen 69 yaşındaki Mustafa Köse otomobilin altında kaldı. Çarpmanın şiddetiyle yolda sürüklenen yaşlı adam olay yerinde yaşamını yitirirken kazayı duyup koşup gelen kızı ise babasının başında dakikalarca gözyaşı döktü

Kaza Süleymanbey Mahallesi'nde saat 17.30 sıralarında meydana geldi. 69 yaşındaki ayaklarından engelli Mustafa Köse, üç tekerlekli ve akülü engelli aracıyla yolun karşısında olan evine gitmek için orta refüjden geçmek istedi. Bu sırada Evren G. idaresindeki 34 AC 4553 plakalı otomobil adamı farkedemeyerek çarptı. Bacakları protez olan Mustafa Köse aracının üzerinden metrelerce fırlayarak bariyerlerin yanına düşüp öldü. Kazayı gören çevre sakinleri durumu hemen 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa süre içinde 112 ve polis ekipleri sevkedildi. Ancak yapılan kontrollerinde Mustafa Köse'nin öldüğünü belirledi. Ona çarpan aracın sürücüsü Evren G. ise kazadan sonra otomobilden inerek kaçtı. Ancak daha sonra polise giderek teslim oldu.

KIZI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kazanın yaşandığı yerin hemen karşısında oturan engelli Mustafa Köse'nin yakınları aldığı acı haberle yıkıldı. Olay yerine gelen engelli adamın kızı Kafiye Yiğit babasının cesedinin başında dakikalarca gözyaşı döktü. Acılı kadını, yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğ'ne bağlı Olay yeri inceleme ekipleri, kazanın yapıldığı bölgede detaylı inceleme yaptı. kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Engelli Arabasıyla Evinin Önünde Otomobilin Altında Can Veren Babasının Başında Gözyaşları... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement