Sakarya Fetö'nün Sakarya Mütevelli Heyeti Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Sakarya Fetö'nün Sakarya Mütevelli Heyeti Adliyeye Sevk Edildi

Sakarya Fetö\'nün Sakarya Mütevelli Heyeti Adliyeye Sevk Edildi

Fetö'nün Sakarya mütevelli heyeti adliyeye sevk edildiFETÖ'nün Sakarya'daki mütevelli heyeti olduğu iddia edilen aralarında tanınmış iş adamları ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin bulunduğu 21 kişi adliyeye sevk edildi.

16.08.2016 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetö'nün Sakarya mütevelli heyeti adliyeye sevk edildi

FETÖ'nün Sakarya'daki mütevelli heyeti olduğu iddia edilen aralarında tanınmış iş adamları ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin bulunduğu 21 kişi adliyeye sevk edildi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Sakarya'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturmalar devam ediyor. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin 28 Temmuz'dan bu yana gözaltına aldığı ve terör örgütünün Sakarya mütevelli heyeti olarak adlandırılan 21 kişi adliyeye sevk edildi. Aralarında Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD) eski Başkanı Ali Hacıeyüpoğlu, dernek üyesi işadamları, terör örgütünün Sakarya'daki organizasyonlarını yöneten Sakarya Demokrasi ve Gelişim Platformu Derneği Başkanı Remzi Cinemre, Adapazarı'nda fırın işleten kardeşler Hüseyin Uzekmek ve Selim Uzekmek'in de bulunduğu kişilerin örgütün il yapılanmasında yer aldıkları belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Fetö'nün Sakarya Mütevelli Heyeti Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement