Sakarya Milli Emlak Müdürü Yüce Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Sakarya Milli Emlak Müdürü Yüce Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sakarya Milli Emlak Müdürü Yüce Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sakarya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürü olarak görev yapan Raşit Yüce, hastalığına yenik düşerek tedavi gördüğü hastanede dün vefat etti.

20.08.2013 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürü olarak görev yapan Raşit Yüce, hastalığına yenik düşerek tedavi gördüğü hastanede dün vefat etti. Raşit Yüce bugün öğle namazına müteakip Orhan Camiinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek 54 yaşında hayatını kaybeden Raşit Yüce için ilk tören görev yaptığı Sakarya Defterdarlığı'nda gerçekleştirildi. Burada yapılan törenin ardından cenazesi evine getirilen Yüce için burada helallik alındı.

Raşit Yüce'nin cenaze namazı ise öğle namazına müteakip Adapazarı Orhan Camiinde kılındı. Sakarya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürü olarak görev yapan 54 yaşında evli ve 4 çocuk babası olan Raşit Yüce'nin Orhan Camii'nde kılınan cenaze namazına, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Sakarya Defterdarı Ali Sormaz, Vali Yardımcıları, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı, CHP Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Ecevit Keleş, çok sayıda mesai arkadaşı ve yakınları katıldı.

Orhan Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Raşit Yüce Yorgalar Mezarlığı'nda defnedildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya Milli Emlak Müdürü Yüce Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement