Sakarya Nehri'ne Düşen Avcının Kaybolması - Son Dakika
Yerel

Sakarya Nehri'ne Düşen Avcının Kaybolması

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, 3 Ocak'ta nehirde ördek avlarken kayığın alabora olması sonucu kaybolan Süleyman Abışka'yı (45) aramaya devam edildiği bildirildi.

13.01.2015 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, 3 Ocak'ta nehirde ördek avlarken kayığın alabora olması sonucu kaybolan Süleyman Abışka'yı (45) aramaya devam edildiği bildirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan, Adatepe Mahallesi'nde, Sakarya Nehri'nde, kayıklarının devrilmesi sonucu suya düşen ve arama kurtarma ekiplerinin aramalarına rağmen bulunamayan Abışka'nın için tüm imkanların seferber edildiği ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ülkenin herhangi bir bölgesinde meydana gelen, diğer jandarma birliklerinin imkan ve kabiliyetini aşan, özel eğitim, silah, teçhizat, donanım ve üstün yetenek gerektiren önemli asayiş olaylarında, arama kurtarma faaliyetlerinde, cezaevi ve toplum olayları ile teröristle mücadelede kullanılan Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığından 22 kişilik özel arama kurtarma ekibi 06 Ocak'ta ilimize gelerek Sakarya Nehri'nde kayıp vatandaşımızı arama faaliyetlerine başlamıştır. En zor şartlarda faaliyet icra edecek şekilde eğitilmiş ve en iyi teknik malzeme ile donatılmış su altı timleri ile arama faaliyetlerine devam eden Jandarma Arama Kurtarma ekibi, ilimiz genelindeki kötü hava şartlarına rağmen kaybolan vatandaşımızı bulmak maksadıyla çalışmalarına aralıksız devam etmektedir."

Açıklamada, Jandarma Genel Komutanlığı personelinin tüm imkan ve kabiliyeti ile vatandaşın daima yanında olduğu vurgulandı.

Sakarya Nehri'nde ördek avlayan Şaban ile kuzeni Süleyman Abışka'nın bulunduğu kayık, Adatepe mevkisinde alabora olmuştu. Şaban Abışka, yüzerek kıyıya çıkmış, kuzeni ise kaybolmuştu. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya Nehri'ne Düşen Avcının Kaybolması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement