Sakarya - Sapanca'da 2 Tren Çarpıştı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sakarya - Sapanca'da 2 Tren Çarpıştı: 2 Yaralı

Sakarya - Sapanca\'da 2 Tren Çarpıştı: 2 Yaralı

Sapanca'da 2 tren çarpıştı: 2 yaralıSAKARYA'nın Sapanca İlçesi'nde yolcu treni ile yük treninin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

20.10.2016 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sapanca'da 2 tren çarpıştı: 2 yaralı

SAKARYA'nın Sapanca İlçesi'nde yolcu treni ile yük treninin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle seferler iptal edildi.

Kaza saat 06.20 sıralarında, Sapanca Rüstempaşa mevkiinde meydana geldi. Adapazarı'ndan Pendik'e gitmekte olan 68023 sefer sayılı yolcu treni ile karşı istikametten gelmekte olan DE24298 sefer sayılı yük treni büyük bir gürültü ile çarpıştı. Kazada, yolcu treninin ismi öğrenilemeyen makinisti ile trende bulunan Emine Demir isimli bir yolcu kafasını koltuğa çarpması sonucu yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri yaralıya müdahalede bulunarak ambulansla Sapanca Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılar buradan Toyotasa Hastanesi'ne sevk edildi.

Öte yandan kazanın makas hatası nedeniyle meydana geldiği ihtimali üzerinde durulurken seferler de iptal edildi. Kaza nedeniyle vagonların raylardan çıkması üzerine Demiryolları ekipleri çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya - Sapanca'da 2 Tren Çarpıştı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement