Sakarya Şehit Binbaşı Kahraman'ın Memleketi Akyazı'ya Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Sakarya Şehit Binbaşı Kahraman'ın Memleketi Akyazı'ya Ateş Düştü

Sakarya Şehit Binbaşı Kahraman\'ın Memleketi Akyazı\'ya Ateş Düştü

Şehit Binbaşı Kahraman'ın memleketi Akyazı'ya ateş düştüMardin'in Nusaybin İlçesi'nde bugün öğleden sonra PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman'ın memleketi Sakarya'nın Akyazı İlçesi'ne ateş düştü.

07.04.2016 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Binbaşı Kahraman'ın memleketi Akyazı'ya ateş düştü

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde bugün öğleden sonra PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman'ın memleketi Sakarya'nın Akyazı İlçesi'ne ateş düştü.

Şehit Binbaşı Ahmet Karaman'ın, Akyazı'da oturan kayınpederi Ziver ve kayınvalidesi Emine Kaya haberi akşam saatlerinde aldı. Damatlarının şehit düştüğünün haberini alan Emine ve Ziver Kaya çiftinin evinden feryatlar yükseldi. 112 Acil ekipleri eve gelerek Kaya ailesinin fertlerine müdahalede bulundu.

Kaya ailesinin evine Türk Bayrağı asılırken, Akyazı Kaymakamı Mustafa Ballı, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Ünlütürk, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Hekimoğlu ve vatandaşlar eve gelerek başsağlığı dileğinde bulundu.

Bu arada şehit Binbaşı Ahmet Karaman'ın, Akyazı'ya bağlı Beldibi Mahallesi'nde oturan amcaları Hasan ve Hüseyin Karaman acı haberi duyunca sinir krizleri geçirdi.

Şehit Binbaşı Ahmet Karaman'ın eşi Özlem, çocukları Zühre ve Beyazıt'ın acı haberi İstanbul'da Pendik Kaynarca'da evlerinde aldıkları ve törende bulunmak için Mardin'e gittikleri öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Şehit Binbaşı Kahraman'ın Memleketi Akyazı'ya Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement