Sakarya TBMM Başkanı Kahraman İçin Zühtü Türküsünü Tekrar Yazdılar - Son Dakika
Güncel

Sakarya TBMM Başkanı Kahraman İçin Zühtü Türküsünü Tekrar Yazdılar

Sakarya TBMM Başkanı Kahraman İçin Zühtü Türküsünü Tekrar Yazdılar

TBMM Başkanı Kahraman için Zühtü türküsünü tekrar yazdılarAdapazarı'nda, Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı protesto ederek Zühtü türküsünün sözlerini değiştirip hep bir ağızdan söylediler.

28.04.2016 21:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanı Kahraman için Zühtü türküsünü tekrar yazdılar

Adapazarı'nda, Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı protesto ederek Zühtü türküsünün sözlerini değiştirip hep bir ağızdan söylediler.

Adapazarı Çark Caddesi'nde akşam toplanan Türkiye Gençlik Birliği üyesi 30 genç Laik yoksa hayat yok yazılı pankartla caddede sloganlar atarak yürüdüler. Grup adına konuşan TGB İl Başkanı Utku Güngör, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın laiklikle ilgili kullandığı ifadelerin suç olduğunu söyleyerek, Anayasanın ilk 4 maddesine dokunanlar suç işlemiştir. İsmail Kahraman laiklikle ilgili bu ifadeleri kullanarak suç işledi. Kahraman'ı istifaya davet ediyoruz dedi. Mustafa Kaya isimli genç daha sonra mikrofonu eline alarak TBMM Başkanı İsmail Kahraman için değiştirdikleri Zühtü şarkısını söyledi. Protestocu gençler ellerindeki kağıtlarda yazılı sözlere bakarak Ben sana kanmam ismoş halk sana kanmaz ismoşLaikliği anlayamadın yobazlıktan ismoş diye söylediler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya TBMM Başkanı Kahraman İçin Zühtü Türküsünü Tekrar Yazdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement