Sakarya Valisi Coş'un Avukatından Açıklama - Son Dakika
Yerel

Sakarya Valisi Coş'un Avukatından Açıklama

Sakarya Valisi Coş\'un Avukatından Açıklama

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un avukatı, müvekkili hakkında "Yasa dışı telefon kayıtları Vali Coş'un elinde" başlığıyla yer alan yazıdaki iddiaları yalanladı.

07.07.2014 17:43  Güncelleme: 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un avukatı Veysel Emre Gelibolu, müvekkili hakkında yerel bir gazetede "Yasa dışı telefon kayıtları Vali Coş'un elinde" başlığıyla yer alan yazıdaki tüm iddiaların gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Avukat Gelibolu, yaptığı yazılı açıklamada, bugün Adana'da yayın yapan yerel bir gazetede "Yasa dışı telefon kayıtları Vali Coş'un elinde" başlığıyla bir yazı yer aldığını belirtti.

İddialarla ilgili suç duyurusunda bulunulacağını ifade eden Gelibolu, şunları kaydetti:

"Müvekkilimiz Vali Hüseyin Avni Coş hakkında bir yerel gazetede 'Yasa dışı telefon kayıtları Vali Coş'un elinde' başlığıyla hazırlanan yazıda yer alan tüm iddialar gerçek dışı ve yalandır. Ayrıca yazıda mesnet gösterilen sahte bir twitter hesabından müvekkilimiz aleyhine ortaya atılan isnat ve iftiralar hakkında da Adana Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Daha önce müvekkilimize gerçek dışı suçlamalar yapması nedeniyle mahkum olan T.T. isimli şahsın, bu kez gazetesini müvekkilimize duyduğu kin ve intikam duygularını ifade için kullanarak kamuoyunu da iğfale yeltenmesi üzüntü vericidir. Söz konusu yalan yayın hakkında da suç duyurusunda bulunulacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya Valisi Coş'un Avukatından Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement