Sakaryalı Öğrenciler Hayvanat Bahçesini Ücretsiz Gezebilecek - Son Dakika
Yerel

Sakaryalı Öğrenciler Hayvanat Bahçesini Ücretsiz Gezebilecek

Sakarya'da maddi durumu yetersiz öğrencilerin Darıca Hayvanat Bahçesi'ni ücretsiz, diğerlerinin ise indirimli gezebileceği bildirildi.

14.09.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da maddi durumu yetersiz öğrencilerin Darıca Hayvanat Bahçesi'ni ücretsiz, diğerlerinin ise indirimli gezebileceği bildirildi.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, yaptığı açıklamada, öğrencilere, doğa ve çevre korunma bilinci ile hayvan sevgisinin aşılanması amacıyla Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Genel Müdürü Yücel Yılmaz'la protokol imzaladıklarını söyledi.

Protokolün hayırlı olmasını dileyen Sandıkçı, "Sakaryalı öğrencilerimizin doğa ve çevre koruma konusunda bilinçli birey olmalarını istiyoruz. Bu konuda hayvanı ve bitkiyi yerinde görüp, inceleyip ve tanımaları gerekiyor. Maddi açıdan yetersiz öğrencilerimizin ücretsiz, diğer öğrencilerimizin ise indirimli olarak faydalanacağı protokol sayesinde, Darıca Hayvanat Bahçesine düzenlenecek gezilerde öğrencilerimiz, daha önce görmediği hayvanları tanıma, onlara dokunma ve onları besleme şansı yakalayacaklar" diye konuştu.

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Genel Müdürü Yücel Yılmaz da tür olarak Türkiye'nin en büyük hayvanat bahçesine sahip olduklarını kaydetti. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakaryalı Öğrenciler Hayvanat Bahçesini Ücretsiz Gezebilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement