Sakem Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Sakem Protokolü İmzalandı

Sakem Protokolü İmzalandı

Safranbolu Belediyesi ile Safranbolu Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü arasında SAKEM kurslarına ilişkin protokol imzalandı.

30.09.2014 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu Belediyesi ile Safranbolu Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü arasında SAKEM kurslarına ilişkin protokol imzalandı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Necdet Aksoy, protokol kapsamında Safranbolu halkına yönelik kursların ortaklaşa düzenleneceğini söyledi.

Özellikle kadınların ve öğrencilerin el becerilerini geliştirmesi ve meslek sahibi olmaları için kurulan Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi'nin (SAKEM) büyümesi için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

"Daha önce SAKEM bünyesinde açılan kurslarımızda sürekli Halk Eğitim Müdürlüğü ile irtibat içerisinde olmaya çalıştık. Şimdi de geçmiş yıllarda olduğu gibi Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliğinde açılacak kursların protokolünü yeniledik. Her iki kurumumuza da hayırlı uğurlu olsun."

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Sezai Öztaş da imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi.

SAKEM'in önemli çalışmalara imza attığını belirten Öztaş, Belediye Başkanı Aksoy'un elinden gelen çabayı gösterdiğini sözlerine ekledi. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakem Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement