Gökhan Saki: Sneijder'i Kimse Hafife Almasın - Son Dakika
Spor

Gökhan Saki: Sneijder'i Kimse Hafife Almasın

Gökhan Saki: Sneijder\'i Kimse Hafife Almasın

Galatasaraylı Wesley Sneijder'in yakın arkadaşı kick boks sporcusu Gökhan Saki, "Kimse onun boyuna bakmasın. İnanılmaz teknik ve korkunç derecede süratli." dedi.

24.08.2014 15:54  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in bireysel antrenman hocası olan 'Çılgın Türk' lakaplı Gökhan Saki, Sneijder'i kimsenin hafife almaması gerektiğini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın Hollandalı futbolcusu Sneijder'in bireysel antrenman hocalığını yapan Kickboks sporcusu Gökhan Saki, Sneijder hakkında bir gazeteye özel açıklamalarda bulundu.

"NE MUTLU BANA"

Gökhan Saki, Türkiye'de Kickboks'un çok büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Şu anda futboldan sonra en çok ilgi gören branş olarak bunu söyleyebilirim. Çocuklar bu spor için deli oluyor. Bu sporun buralara kadar gelmesinde benim de payım olduysa ne mutlu bana. Ben Türk olduğum için Türkiye adına yarışıyorum. Başarı geldikçe Hollanda'dan bazı tepkiler aldım ancak bu beni ilgilendirmiyor. Sonuna kadar bayrağımı dalgalandırmaya devam edeceğim ve Türkiye'ye kupalar kazandırmayı sürdüreceğim. Wesley Sneijder'i tabii ki daha önce de tanıyordum. Ancak asıl samimiyet eşinin bir davetinde başladı. O andan itibaren sıkı dost olduk. Konuşmalarımızda futbol ve Kickboks'tan bahsederken birden kendisine yardımcı olmam fikri ortaya atıldı" dedi.

"SNEİJDER ÖĞRENMEYİ VE ÇALIŞMAYI ÇOK SEVİYOR"

"Wesley Sneijder ile özellikle Brezilya'daki Dünya Kupası öncesi birlikte çalıştık" diyen Saki, sözlerine şöyle devam etti:

"Özellikle sakatlığı döneminde güç ve kondisyon çalışması yapması gerekiyordu, ben de ona yardımcı olabileceğimi ilettim. O da bunu kabul etti. Yaptığımız çalışmalarla Sneijder inanılmaz güçlendi ve kondisyonu bir hayli arttı. Sneijder öğrenmeyi ve çalışmayı çok seviyor. Hatta benimle çalışırken boksu bile öğrendi. Kimse onun boyuna bakmasın. Kimse onu hafife almasın. Boyu çok kısa ama inanılmaz teknik ve korkunç derecede süratli. Benden en çok öğrendiği şey gücünü iyi kullanması ve sahada aniden hızlanması oldu."

"FUTBOLU VE GALATASARAY'I SEVİYORUM"

Kickboks sporcusu Gökhan Saki, Sneijder ile başarılı çalışmalarından sonra kulüplerden teklifler aldığını da vurgulayarak, "Ama zamansızlık sebebiyle kabul etmedim. Sneijder benim can dostum. Ben kendimi bildiğimden beri Galatasaraylıyım. Babam Beşiktaşlı ama ben sarı-kırmızı renklere aşığım. En çok da derbi maçlarına hayranım. Son olarak Arena'daki Galatasaray - Fenerbahçe derbisini izledim. Maçta o kadar heyecanlandım ki arkadaşlarım bana, 'Gökhan sakin ol, sanki sen maç yapıyorsun. Senin maçına 2 hafta var' diyerek telkinde bulundular. Yarınki maça da gitmeyi çok istiyordum. Ama Manisa'da olduğunu öğrendim. Soma yararına olmasından dolayı her iki takımın futbolcularına şimdiden başarılar diliyorum. Futbolu ve Galatasaray'ı seviyorum. Genelde Şampiyonlar Ligi ve derbileri izliyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gökhan Saki: Sneijder'i Kimse Hafife Almasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement