Sakıb Aytaç, Antalyaspor'da - Son Dakika
Spor

Sakıb Aytaç, Antalyaspor'da

Sakıb Aytaç, Antalyaspor\'da

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan 23 yaşındaki defans oyuncusu Sakıb Aytaç'ı transfer etti.

02.07.2014 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan 23 yaşındaki defans oyuncusu Sakıb Aytaç'ı transfer etti.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Antalyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aygün'ün katıldığı imza töreninde Aytaç, kendisini 2 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Aygün, genç savunmacı Sakıb Aytaç transferinin Antalyaspor'a hayırlı olmasını diledi. Sakıb'ın TKİ Tavşanlı Linyitspor'da bir düşüş yaşadığını ifade eden Aygün, "İnşallah burada yeniden çıkışı olacaktır. Antalyaspor'a, yönetime ve taraftarlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Teknik direktör Engin Korukır'ın istediği futbolcuları kadrolarına kattıklarını kaydeden Aygün, "Antalyaspor'da transfer bitmez. İlk etapta hocanın istediği futbolcuları kadromuza kattık. Süper Lig ile PTT 1. Lig çok ayrı bir lig. Bütçe ve diğer dengeleri iyi kurmanız gerekiyor" diye konuştu.

AYTAÇ: "İNŞALLAH BU YIL YENİDEN SÜPER LİG'E ÇIKACAĞIZ"

2 yıllık sözleşmeye imza atan Sakıb ise Antalyaspor gibi büyük ve köklü bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Antalyaspor'un yeri PTT değil Süper Lig. İnşallah bu yıl yeniden Süper Lig'e çıkacağız. Süper Lig'den de isteyen vardı ama tercihim Antalyaspor oldu" dedi.

SAKIB AYTAÇ KİMDİR?

Sakıb Aytaç, 2 kez Türkiye U-19, 6 kez de Türkiye U-21 forması giydi. Aytaç geçen sezon Tavşanlı Linyitspor forması ile 48 karşılaşmada görev aldı. Genç savunması Çanakkale Dardanelspor, gençlerbirliği ve Tekden Denizlispor'da da forma giydi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sakıb Aytaç, Antalyaspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement