Sakız Adası Açıklarında Kaza Yapan Tur Gemisinin Çeşme'ye Dönüşü Gecikti - Son Dakika
Güncel

Sakız Adası Açıklarında Kaza Yapan Tur Gemisinin Çeşme'ye Dönüşü Gecikti

İzmir'in Çeşme İlçesi'nden geçen perşembe günü yola çıkıp Yunan adalarına giden bir tur firmasına bağlı çalışan yolcu gemisi, sabah saatlerinde uluslararası sularda iddiaya göre bir başka gemiyle çarpıştı.

26.07.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çeşme İlçesi'nden geçen perşembe günü yola çıkıp Yunan adalarına giden bir tur firmasına bağlı çalışan yolcu gemisi, sabah saatlerinde uluslararası sularda iddiaya göre bir başka gemiyle çarpıştı. Ölen ve yaralanan kimsenin olmadığı kaza nedeniyle geminin Çeşme'ye dönüşü gecikti.

Çeşme Limanı'ndan geçen perşembe günü yola çıkan Bahama bayraklı 174 metre boyunda ve 24 metre genişliğindeki 'Aegean Paradise' adlı gemi, Yunan adalarındaki turu tamamladıktan sonra bugün sabah saatlerinde dönüşe geçti. İddiaya göre, bir tur firmasına bağlı yolcu gemisi bugün saat 05.30 sıralarında uluslararası sularda bir başka gemi ile çarpıştı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadığı, geminin burun kısmında hafif hasar oluştuğu öğrenildi. Ancak, Yunan yetkililerin Sakız Adası açıklarındaki yolcu gemisinin, işlemler tamamlanmadığı için Türkiye'ye dönmesine izin vermediği belirtildi. Geminin normal şartlarda bugün saat 08.00'de Çeşme Limanı'nda olması gerektiği, ancak kaza nedeniyle dönüşün geciktiği belirtildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakız Adası Açıklarında Kaza Yapan Tur Gemisinin Çeşme'ye Dönüşü Gecikti - Son Dakika


Advertisement