Saklı Cennet'te Çalışmalar Hızlandı - Son Dakika
Güncel

Saklı Cennet'te Çalışmalar Hızlandı

Saklı Cennet\'te Çalışmalar Hızlandı

Şanlıurfa'nın Saklı Cenneti olarak bilinen Halfeti'de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.

27.04.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, içerisinde bulunduğumuz turizm sezonunda özellikle yoğunluğun yaşandığı ilçelerde olası sorunların önüne geçebilmek için alt ve üst yapı çalışmalarını hızlandırdı. Çok sayıda yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Halfeti'de gerek vatandaşların mağduriyet yaşamaması gerekse ilçeye gelen turistlerin görüntü kirliliği ile karşılaşmaması için ilçe genelinde çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, ilçede yolları beton parkeyle döşüyor. Halfeti ilçe merkezinde 59 bin metrekare beton parke döşeme işine başlayan Büyükşehir Belediyesi, yeni Halfeti ilçe merkezi ile nüfus yoğunluğunun yaşandığı Argıl mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor.
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Halfeti 30 Yataklı İlçe Devlet Hastanesi önündeki bulvarı beton parke yaparak mevcut güzergahın standardını yükseltti.

PARKE DÖŞEME
Argıl Mahallesi'ndeki Pınar Sokakta ise beton parke döşeme işini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, buradaki uygulamasını tamamlamasının ardından Yüzevler, Atatürk, Karanfil Caddesi ve çevresinde çalışmalarına devam edecek. Büyükşehir Belediyesi'nin Halfeti başta olmak üzere diğer bölgelerde yürüttüğü hizmetlerden dolayı oldukça memnun olduklarını ifade eden ilçe sakinlerinden Hasan Gül, "Sokağımızın eski hali çamurdan geçilmiyordu. Şimdi ise beton parke yapıldı. Emeği geçen başta Başkanımız Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi. Reşit Gül ise, "Büyükşehir'e teşekkür ediyoruz. Böyle bir hizmeti ilk kez alıyoruz. Eskiden sokaklarımızın hali içler acısıydı. Şimdi tertemiz oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. (KAYNAK: GAZETEİPEKYOL)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Saklı Cennet'te Çalışmalar Hızlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement