Sal'da Büyük Derbi - Son Dakika
Yerel

Sal'da Büyük Derbi

Sal\'da Büyük Derbi

Süper Amatör Lig Play-off müsabakalarında 12 puanla liderliğini sürdüren Kepez Belediyespor, Serik Belediyespor ile derbi maçına çıkacak.

04.03.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Amatör Lig Play-off müsabakalarında 12 puanla liderliğini sürdüren Kepez Belediyespor, Serik Belediyespor ile derbi maçına çıkacak.

Play-off müsabakalarında gösterdiği üstün başarı ile rakiplerini tek tek yenen Kepez Belediyespor, bu hafta Pazar günü Serik Belediyespor ile derbi maçı oynayacak. Play-off müsabakalarında Kepez Belediyespor 12 puanla liderken, Serik Belediyespor 9 puanla 2'inci sırada, Demre Belediyespor ise 7 puanla 3'üncü sırada yer alıyor. Yoğun taraftar katılımının beklendiği SAL derbisi sonrası play-off'ların ilk yarısı sona erecek. Beş haftalık play-off periyotun da gösterdiği performans ile liderliği elinde tutan Kepez'in hedefi derbi maçından galip gelerek, play-off'ların ilk yarısını lider bitirmek.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Antalyalı sporseverleri Kepez Serik derbisine davet ederek, iki Antalya takımına da başarılar diledi. Ünlüoğlu, Play-off müsabakalarında 4 hafta üst üste galibiyet alarak lider durumda olan Kepez Belediyespor'un 12 puanı olduğunu, Serik derbi maçından da galip gelerek 15 puanla play-off'ların ilk yarısını lider tamamlamak istediklerini ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sal'da Büyük Derbi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement