Salcano Alanya'nın Sporcusu Mels'in Hedefi Dünya Şampiyonluğu - Son Dakika
Güncel

Salcano Alanya'nın Sporcusu Mels'in Hedefi Dünya Şampiyonluğu

Salcano Alanya\'nın Sporcusu Mels\'in Hedefi Dünya Şampiyonluğu

Salcano Alanya'nın Belçikalı sporcusu Fabrice Mels, Norveç'te düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nı kazanmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

01.09.2014 13:04  Güncelleme: 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salcano Alanya'nın Belçikalı sporcusu Fabrice Mels, Norveç'te düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nı kazanmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Yarın başlayacak olan şampiyona öncesi açıklamalarda bulunan Mels, "Dünya Şampiyonası'na büyük bir moralle gidiyorum. Kazanmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Salcano'nun kendisi için hazırladığı ve hiç bir sporcuda olmayan özel bisikleti ile yarışa girmenin kendisine büyük avantaj sağladığını belirten Fabrice Mels, Salcano bisiklete ve takımı Salcano Alanya'ya teşekkür ederek, yarın hem Belçika hem de Türkiye için yarışacağını ifade etti.

Salcano Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Akgül ise, Türk bisikletinin hem marka olarak hem de takım olarak geldiği noktadan memnun olduğunu ve bu işin içinde hem sponsor hem bir yönetici olarak görev almaktan da büyük gurur duyduğunu söyledi.

Bayram Akgül ayrıca, Salcano olarak bu organizasyonlarda kürsüde boy göstermenin kendileri adına dünyaya açılma planları açısından da çok Önemli olduğunu vurguladı.

SALCANO'NUN HEDEFİ RİO OLİMPİYATLARI

Bu arada Bayram Akgül, hedeflerinin 2016 yılında yapılacak Rio Olimpiyatları'nda dereceye girecek sporculara destek olmak olduğunu söyledi.

Gökhan HEBEPÇİ - İSTANBUL/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Salcano Alanya'nın Sporcusu Mels'in Hedefi Dünya Şampiyonluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement