Cani koca, boşanmak isteyen Ukraynalı eşi Anna Butim'in yüzünü falçatayla parçaladı - Son Dakika
3.Sayfa

Cani koca, boşanmak isteyen Ukraynalı eşi Anna Butim'in yüzünü falçatayla parçaladı

Cani koca, boşanmak isteyen Ukraynalı eşi Anna Butim\'in yüzünü falçatayla parçaladı

Kocaeli'de yaşayan Ukraynalı Anna Butim iddiaya göre boşanmak istediği ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşi Mesut Ö. tarafından AquaFlorya'da falçatalı saldırıya uğradı. Kadının aldığı darbeler sonrasında yüzünün felçli kalacağı belirtildi. Öte yandan Butim saldırgan adamın hala kendisini ölümle tehdit ettiğini belirtti.

17.01.2021 11:02  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyada yayılmaya başlayan ve tepki çeken görüntüler infial yarattı. Kocaeli'de yaşayan Ukrayna uyruklu Anna Butim, boşanmak istediği eşi Mesut Ö'nün saldırısına uğradı. Falçata ile yüzü parçalanan Butim, yüzünde açılan derin yaraları sosyal medyadan paylaşarak yardım istedi.

SALDIRGANIN HESAPLARINI ASKIYA ALIP KAYBOLDUĞU İDDİA EDiLDİ

Ukraynalı genç kadının yüzünün paramparça edildiğini tüm çıplaklığıyla ortaya koyan görüntüler görenlerin içini sızlattı. Saldırıya uğrayan kadının yüzünü bu hale getiren Mesut Ö.'nün tüm dijital platformlarda hesaplarını askıya alıp kaybolduğu iddia edildi.

Saldırgan adam, boşanmak isteyen Ukraynalı eşi Anna Butim'in yüzünü falçatayla parçaladı

HALA TEHDİT EDİYORMUŞ

Sosyal medyadan sesini duyurmaya çalışan kadın kendisinin halen ölümle tehdit edildiğini kaydetti. Butim yüzünün felçli kalacağını da aktardı.

Saldırgan adam, boşanmak isteyen Ukraynalı eşi Anna Butim'in yüzünü falçatayla parçaladı

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Butim'in İstanbul Emniyeti ve Kocaeli Emniyeti'ni etiketlediği mesajına sosyal medya kullanıcılarından destek yağdı. Kullanıcılar Butim'in, Mesut Ö.'nün 4. eşi olduğunu iddia ederken vahşetin failinin tutuklanması çağrısında bulundu. Tepkiler ise kısa sürede çığ gibi arttı.

TWİTTER MAĞDUR KADININ HESABINI ASKIYA ALDI

Yüzünün korkunç halini Twitter'dan paylaşan mağdur kadının hesabı askıya alınmıştı. Twitter bugün saat 11:15 sıralarında Butim'in hesabını yeniden aktifleştirdi.

"ALLAH'IM LÜTFEN BENİ KORU"

Anna Butim paylaşımında, "Boşanmak istediğim ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan adam tarafından AquaFlorya'da falçata ile saldırıya uğradım. Yüzüm felçli kalacak ve beni hala öldürmekle tehdit ediyor. Allah'ım lütfen beni koru" dedi.

Saldırgan adam, boşanmak isteyen Ukraynalı eşi Anna Butim'in yüzünü falçatayla parçaladı

Son Dakika 3.Sayfa Cani koca, boşanmak isteyen Ukraynalı eşi Anna Butim'in yüzünü falçatayla parçaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • vatandaş: 3-5 defa gezip eğlendiğiniz huyunu suyunu bilmediğiniz insanlarla evlenmeyin..kİMDİR NEDİR BİLMİYORSUNUZ BİR KAÇ HEDİYE BİR KAÇ GÜZEL SÖZ İLE PEŞİNE TAKILIP ÜLKE DEĞİŞTİRİYORSUNUZ..YAPMAYIN BUNU..ÖNCE İYİCE TANIYIN.. 67 7 Yanıtla bos yapama: sacmalama 0 2
  • Zühtü: Adam domuza benziyor... sapığa benziyor.. Adalet gereğini derhal yapmalıdır! 49 3 Yanıtla
  • gölge: bu caniyi derhal infaz edin. biyolojik atık.kadının yüzü gittiği gibi felçli kalacak.normal de cenabı Allaha havale eder beddua etmem. lakin bu cani acılar için ölsün ölmeden çnce de aynı acıları yaşasın yaşamalı 30 0 Yanıtla
  • elimden birşey gelmiyor: adalet yokki herkes rant peşinde koşuyor ne olacak bu kadının hali 25 2 Yanıtla
  • kemal çelebi: zor kardeşim zor.. bu cografyada kadın olmak zor.. 7 0 Yanıtla

Advertisement