Saldırı Analizi Yapıp Sistemi Koruyacak - Son Dakika
Güncel

Saldırı Analizi Yapıp Sistemi Koruyacak

Saldırı Analizi Yapıp Sistemi Koruyacak

Sophos Intercept X, yeni nesil tehditlerle mücadele için bilgi sistemleri yöneticilerinin en çok ihtiyaç duyduğu dört kritik güvenlik bileşenini bir araya getiriyor: İmza Gerektirmeyen Tehdit ve Açık Tespit Sistemi: Zararlı yazılımlara ve siber saldırılara fırsat vermeyen gelişmiş koruma sistemi, genel sistem taramasına ihtiyaç duymaksızın daha önce karşılaşılmamış yeni saldırı teknikleri ve belleğe yerleşen inatçı tehditler de dahil olmak üzere tüm güvenlik tehditlerine karşı koruma sağlıyor.

21.10.2016 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sophos Intercept X, yeni nesil tehditlerle mücadele için bilgi sistemleri yöneticilerinin en çok ihtiyaç duyduğu dört kritik güvenlik bileşenini bir araya getiriyor:

İmza Gerektirmeyen Tehdit ve Açık Tespit Sistemi: Zararlı yazılımlara ve siber saldırılara fırsat vermeyen gelişmiş koruma sistemi, genel sistem taramasına ihtiyaç duymaksızın daha önce karşılaşılmamış yeni saldırı teknikleri ve belleğe yerleşen inatçı tehditler de dahil olmak üzere tüm güvenlik tehditlerine karşı koruma sağlıyor.

CryptoGuard: Fidye yazılımlarına göz açtırmamak üzere kurgulanan bu teknoloji, dosyaların istem dışı şifrelenmesine yönelik herhangi bir aktiviteyi anında tespit ederek tehtidi ortadan kaldırıyor ve olası zararların önüne geçiyor. Ayrıca yazılımın ağ üzerindeki diğer bilgisayarlara bulaşmasını önlüyor ve şifrelenen dosyaları eski haline getiriyor.

Detaylı Saldırı Analizi: 360 derece görsel analiz teknikleriyle saldırının kaynağı, hangi sistemleri tehdit ettiği, nerede durdurulduğu ve bundan sonra benzer saldırılara karşı nasıl önlem alınabileceği detaylı olarak görüntüleniyor.

Sophos Clean: Bu küçük ve becerikli yazılım, sistemin derinliklerine gizlenen, tespit edilmesi zor inatçı tehditleri ve casus yazılımları bularak bunlara dair tüm izleri ortadan kaldırıyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Saldırı Analizi Yapıp Sistemi Koruyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement